GC 2021: Dátumot kapott a Destiny 2 új kiegészítője

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Ma este egy livestream kíséretében leplezte le a Bungie a Destiny 2 következő expanziója, a The Witch Queen újdonságait, valamint megjelenési dátumát. Emellett pedig a cég a harmincadik szülinapjáról sem feledkezett meg.

Különleges nap a mai a Bungie számára, hiszen a harmincadik születésnapját ünnepli a csapat, aminek az örömére egy különleges eseménnyel is készülnek a srácok a Destiny 2 univerzumában. Ezenkívül leleplezték az FPS negyedik nagyobb kiegészítőjét, a The Witch Queent:

Az új expanzió cselekményében az őrzők Savathunnal, Oryx nővérével veszik fel a kapcsolatot, akinek a szerepe egyelőre még nem világos, de az már biztos, hogy egy új helyszínt is hoz magával a boszorkánykirálynő, ahova ellátogathatnak majd a játékosok.

Szintén újdonságnak számít a Destiny 2 világában, hogy hamarosan nem csak lootolhatunk, de craftolhatunk is fegyvereket. Egyelőre nem osztott meg sok részletet ezzel kapcsolatban a fejlesztőcsapat, de a livestream alatt bemutatta az első ilyen elkészíthető energiafegyvert, a közelharci Glaive-et.

A The Witch Queen 2022. február 22-én jelenik meg PC-re, Google Stadiára, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Arról is szó esett, hogy a 2023-ban érkező Lightfall után 2024-ben jön a The Final Shape kiegészítő, amely lezárja az eredeti Destinyvel indult sztorivonalat.

Amennyiben visszanéznétek az egész műsort, akkor azt itt tudjátok megtenni:

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
Aanash
Igazából a problémám csupán annyi, hogy se ténylegesen új ellenfelek, se új játszható karakterek.
Újrahasznosítás, ami egy eléggé semmilyen játékmenettel párosul.
Ez, hogy kapnak a hive-ok is subclass-t nekem nem elég ahhoz, hogy újra komolyabban időt áldozzak a játékra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...