GC 2021: State of Decay 2 - hazavár Trumbull Valley

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 24.
  • Letöltés
Link másolása
Habár a legtöbben már a State of Decay harmadik részét várják, érdemes lesz visszatérnünk a második epizódhoz is, a Homecoming update ugyanis rengeteg újdonsággal várja a túlélőket.

Az Undead Labs is képviseltette magát az Xbox gamescomos adásán, mégpedig a State of Decay 2 legújabb ingyenes kiegészítőjével. A Homecoming névre keresztelt expanzió szeptember 1-jén nyitja újra Trumbull Valley kapuit, mégpedig teljesen felújított, mondhatni remasterelt formában. A régi-új térkép hat új bázishellyel, számos fegyverrel és egy halom kozmetikai extrával várja azokat a játékosokat, akik nem rettennek meg néhány tucat élőhalottól.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
markoci555
Végre kipróbáltam,. és kicsit csalódott vagyok, a Heartland-et még nem próbáltam, elvileg az valami sztori központú dlc, de maga az alapjátékban pont a sztorit hiányoltam, főleg ismétlődő küldetések, 4 főnökre célozva, van pár újítás, amik alapvetőek kellettek volna legyenek és kifújt...
Még jobban fájt a nulla pc portolás, magadnak kell fájlokban turkálni olyan alapvető dolgokért , mint FOV állítás, fps korlátozás, egérbeállítások, egyéb gafikai cuccok, és akkor még örüljünk, mert az elsőben még ezt sem lehetett? Had várjak már el többet...
most említve volt hogy inkább már a 3-at várják az emberek, nem láttam róla hírt, de ha tényleg jönne, akkor egy nagy újítást szeretnék már látni, ami borítékolható hogy nem lesz... Zombiknak nem kell sok AI-t fejleszteni (főleg úgy hogy nincs új különleges zomb csak az elsőből a megszokott 4), de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne akkor ezt a kieső munkát befektetni egy normálisan működő világba. Mi az hogy van 2-3 küldetés, szinte állandóan ugyan az az adott csoporthoz, és ha megvan akkor "örökre" szolgáltatnak valamit, de ha nem csinálsz meg egyet mert elfoglalt vagy akkor elhúznak mert mérgesek!?
(pl az alkoholfőzős idiótáknak 2x csináltam végig ugyan azt, ugyan azok a beszélgetések, ugyan azok a történések...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...