GC 2021: Lebukott a Halo Infinite premierdátuma?

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 25.
  • Pletyka
Link másolása
Habár tegnap este Halo-mentesen zajlott le a Microsoft előadása, egyre inkább úgy tűnik, hogy ma már nem maradunk Master Chief nélkül. Az elmúlt órákban ugyanis több forrás is kiszivárogtatta a Halo Infinite lehetséges premierdátumát.

Furcsa volt, hogy tegnap este nem került elő a Halo Infinite valamilyen formában a Microsoft műsorában, azonban könnyen lehet, hogy ez nem a véletlen műve, hanem tudatosan a Gamescom nyitóbulijára tartogatták a játékkal kapcsolatos nagy bejelentéseket. Erről árulkodik legalábbis az a tény, hogy nemrég egy tajvani üzlet oldalán tűnt fel a játék lehetséges premierdátuma, azután pedig a Microsoft Store-ban is felbukkant egy rövid ideig ugyanaz az időpont. Véletlen lenne?

A The Verge szerint hiteles a kiszivárgott dátum, így most már gyakorlatilag tényleg nyílt titokként kezelhetjük, hogy december 8-án újból magunkra ölthetjük majd Master Chief páncélját. Sajnos az elmúlt napokban viszont az is kiderült, hogy első körben ezt csak co-op kampány és Forge mód nélkül nélkül tehetjük meg, ezeket ugyanis csak később implementálja a 343 Industries az FPS-be.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
crytek
Durva mennyire kuss van a single playerről. Kb 3.5 hónap a megjelenésig de semmi hír róla, trailer se..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...