GC 2021: Közeleg a Jurassic World Evolution 2

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 25.
  • Megjelenés
A Gamescom nyitóceremóniáján új előzetest, vele együtt pedig fix premierdátumot kapott a Jurassic World Evolution 2. Idén novemberben már meg is építhetjük álmaink dinoszauruszos állatkertjét.

Alig néhány hónapja lepleződött le a Jurassic World Evolution folytatása, ma pedig végre azt is megtudhattuk, hogy pontosan mikor vehetjük kézbe azt. A Frontier Developments legújabb prehisztorikus parképítője november 9-én kerül a boltokba PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön egyaránt. A bejelentés mellé természetesen egy új előzetest is kaptunk, a játékmenetből kiollózott jeleneteket látva pedig abban már biztosak lehetünk, hogy az őshüllők pazarul festenek majd a képernyőn.

 

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
Cole
#1: Igen, az előző nagyon steril volt szerintem pont ezek miatt, de az ilyen apróságok sokat dobnak a helyzeten. Így talán majd tényleg úgy néz ki, mintha interaktálnának egymással.
1.
Ghabor76
Nagyon tetszenek a dínók új animációi és a környezet így többszöri ránézésre egész pofásnak tűnik. Nagy szeretettel várom! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...