GC 2021: Sztorielőzetesen a Far Cry 6

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Antón Castillónak nagy elképzelései vannak Yara szigetállamával, ám az uralma ellen lázadó, szedett-vedett harcosok nem fogják tétlenül nézni, mire készül – erről szól a friss sztorielőzetes.

Az E3-on is kiemelt szerepet kapott a Far Cry 6 marketingjében a játék főgonosza, Antón Castilló (bár a gerillákról sem feledkeztek meg), most pedig ismét Yara vasmarkú vezetőjéé a rivaldafény a friss sztorielőzetesben. Antónnak megvan a maga víziója arról, miként tehetné földre szállt Paradicsommá szigetországát, de ehhez a lázadóknak is lesz egy-két szava.

A Far Cry 6 október 7-én fut be PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

14.
14.
Tulajdonképpen, ha a FC6 egy félig is jó játék lesz, akkor ez a grafika is elég neki. Az már más, hogy az emberek rejtélyes okokból kifolyólag nem várnak egy félig is jó játékot ettől a kiadótól ezen a címen... de így már a grafikát sem kell nézni.
11.
11.
crytek
Ha már ubisoft Augusztus 31-ig él az akció: 1€ / 1 hónap Ubisoft +

https://store.ubi.com/ie/ubisoftplus
10.
10.
Marcus88
#7: Épp azért nézek rá mert szeretnék majd vele játszani.
És nem is azt vártam,hogy az utolsó alkotásuk után lépjenek előre ötöt,hanem legalább egyet.Erre nem hogy előre lépnénk hanem pont hogy egyet hátra.
9.
9.
cyberstaker
Először a kommenteket olvastam és azt hittem túldramatizáljátok, de ez tényleg kurva ronda :D xbox 360 as Asassinokban is pont ugyan így vibrált a pixel árnyék a karakterek ruháin. Vicc.
8.
8.
Goofey84
#1: Én is azt látom, hogy az ubi grafikailag visszafejlődik, pedig régebben arról voltak híresek a játékaik, hogy egy kaptafára készült erős közepes játékokat adnak ki, de gyönyörű grafikával. Mi értelme volt generációt váltani nincs semmi fejlődés.
7.
7.
ATi0021
Abban is belegondolhatnátok, hogy X series és PS5 tábora apró, addig PC fronton egy RTX3000 vagy hasonló AMD GPU 250 000- 300 000 Ft-nál indul, ami nagy részt a coinbányába végzi. Tehát szintén korlátozott a vásárlók száma, ha csak Neki készítik.

Innen kiindulva egy valamire való fejlesztő azt nézi, hogy ki az a kör akinek el lehet adni a termékemet, amibe pénzt fektettem és nyereséget várok belőle. Ez a FC5 idején levők köre. Messze nem az érdekli, hogy a 10-20% (abból a PC nagyrészt warez) akinek van valami új gen. hardvere, (szóval kár is váltásról beszélni) csilli-villi grafikát kapjon.
Amúgy sincs szerintem vele semmi baj, ha nem tetszik nem kötelező ránézni .....
4.
4.
Marcus88
#1: Az Ubi visszafelé fejlődik,azért néznek ki a karakterek kb 2015-16 os szintnek!
Ez kezd divatba jönni Infinte,Pop és most ez.
Ezeknek kár generációt váltani.
3.
3.
crytek
#1: Nem mindegy? Még ezt a látványt se tudják tartani a konzolok real 4k (azaz végig 4k nem leskálázás 1080pre meg stb) 60ba..
1.
1.
Viktor_The_Best
En tovabbra is allitom hogy ennek a grafikaja lehetett volna sokkal szebb. (Nem az arcmimikara gondolok mert az szep.) Valami nem stimmel vele. Talan alacsony poligonszamuak a targyak? Csak bosszant hogy a Ubisoft ennyire nem torodik vele!
Ti nem igy latjatok???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...