GC 2021: Megszépült a Little Nightmares II

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 26.
  • Letöltés
Link másolása
A next-gen konzolok tulajai és a PC-s játékosok örülhetnek, tegnap ugyanis megérkezett a Little Nightmares II feljavított kiadása. Új fény-árnyék effektek és térhatású hangzás segíti a borzongást.

Mono rémálomszerű kalandjára először sem lehetett panaszunk igazán, de tegnap óta néhány újabb apróság segít abban, hogy a Little Nightmares II a lehető leghátborzongatóbb legyen. Megjelent ugyanis az Enhanced Edition, amely PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is elérhető, és ingyenesen beszerezhető azok számára, akik a megfelelő, előző generációs konzolon vagy számítógépen már rendelkeztek a játékkal.

Az előzetes mellé egy félórás, a kórházban játszódó gameplayt is kaptunk, hogy illusztrálja, mit tud ez a feljavított kiadás. Volumetrikus árnyékok és sugárkövetésen alapuló tükröződések alapozzák meg a hangulatot, amit térhatású, 5.1-es vagy 7.1-es hangzás egészít ki, mozgásunkat pedig interaktív részecskék tánca követi.

Konzolon két vizuális mód közül választhatunk: a Beauty Mode 4K felbontást biztosít 30 fps-sel, míg a Performance Mode 60 fps-sel fut dinamikus felbontás mellett.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
KopyAti
Jól elakadtam pont a kórházban. Mikor először kettő fehér köpenyes akar elkapni, előlük elfutok balra az ágy alá. Utána három gedva jön, és videóból tudom, hogy bal hátul kéne az ajtó ablakán kimászni, de mindig elkapnak. Tudom, ha rájuk világítok megállnak, de egyszerűen nem tudom megcsinálni. Nem tudok előrefelé szaladni, de hátra világítani. Már egy ideje parkoló pályán van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...