GC 2021: Képeken az Elden Ring

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 30.
  • Képek
Link másolása
A Gamescomon is képviseltette magát a From Software legújabb játéka, igaz, csak zárt ajtók mögött láthatta azt a sajtó. A publikumnak néhány új screenshot jutott az élménybeszámolók mellé.

Ahogy arról beszámoltunk, az Elden Ringet kiáltották ki a Gamescom legjobb játékának, sőt több másik díjat is bezsebelt a From Software legújabb akció-szerepjátéka, amely egy zárt ajtók mögötti hands-off bemutatóval képviseltette magát a kiállításon. A nagyérdeműnek néhány új screenshot jutott az élménybeszámolók mellé - ezeket láthatjátok alább:


Ami az előzeteseket illeti (ezekről a Gematsun találtok gyűjtést), a cikkek szerint az Elden Ring a From Software-rajongók számára ismerős játékelemeket emeli négyzetre egy nyitott világú cím keretei között, amely megközelítésében sokkal inkább emlékeztet a The Legend of Zelda: Breath of the Wildra, mint például az Assassin's Creedre. A játék a felfedezés izgalmait helyezi előtérbe, és a játékos kíváncsiságára hajt, és amellett, hogy klasszikus dungeonök is helyet kapnak benne, jóval kevésbé tűnik szkripteltnek és statikusnak. Érdekes részlet, hogy a Sekiróhoz hasonlóan az Elden Ringnek is fontos részét képezi a platforming.

Az Elden Ring 2022. január 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

5.
5.
adamsfamily
#4: Jó annak,akinek van türelme végigjátszani.Én elkezdtem mindegyik Dark Souls-t a Sekirot is,mert jó pofa játéknak tűnik,aztán a vége mindig az,hogy félbe hagyom mert felidegesít.
Mondjuk az elég sokat elvesz a kedvből,hogy a DS 3 nem lenne egy csúnya játék,de boxon még mindig abban a 920p-s felbontásban fut még one x-en is 30 fps-el,ami miatt egy mosottas okádék,mert a Fromsoftware leszarja.
4.
4.
Freeser
#3: ember, gitárral végig lehet vinni a FS játékokat, sekiroban szó szoros értelmében 2 gombot kellett kezelned..
3.
3.
A Fénybenjáró
A Sekirót számtalan agyvérzés és idegösszeroppanás után sikerült végigvinnem, mert nagyon tetszett a hangulata. Ennek is nagyon tetszik a hangulata és a látványvilága is, de szerintem az agyam már nem bírna el több agyvérzést, maradandó károsodások nélkül, úgyhogy lehet ezt most kihagyom...
2.
2.
Slik
szerintem is az egyetlen olyan jatekfejleszto ceg akiktol csak egyre tobbet es jobbat lehet varni
es nincs korulottuk akkora felfujas sem mint cd projectnel
1.
1.
Stark666
Ps5 megrendelve . Remélem január 21-ig meg is kapom . Majd a demon souls tökéletes lesz gyakorlásának :D

Ha van meg olyan " cég " , amiben az ember 100%-ig megbízik . Az a Fromsoftware . Részemről első napi vétel lesz .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...