Hamarosan konzolokra is befut az Iron Harvest

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Bő egy évet kellett várnunk rá, de októberben konzolokra is megjelenik az Iron Harvest. Érdekesség, hogy a fejlesztők egyelőre csak a next-gen változatot dobják piacra, a PS4-es és Xbox One-os kiadásról nincs hír.

A játékot kiadó Prime Matter és a fejlesztést végző King Art Games bejelentette, hogy október 26-án jelenik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re az Iron Harvest: Complete Edition. Érdekes, hogy az eredetileg beígért PlayStation 4-es és Xbox One-os változatról nincs hír, pedig a készítők augusztusban még arról beszéltek, hogy 2021-ben ezeken a platformokon is tiszteletét teszi az RTS.

Az Iron Harvest tavaly szeptemberben jelent meg PC-re, és Jakub Różalski lengyel művész munkássága alapján alternatív módon tálalja az első világháború utáni évek történéseit - hogy mást ne mondjunk, például óriási dieselpunk mechek lépdelnek a katonák mellett. A játékot azóta jócskán továbbfejlesztette a King Art csapata, és két nagyobb kiegészítő is érkezett hozzá - ezeket a Complete Edition természetesen mind magába foglalja.

A fejlesztők egyébként továbbra is szeretnék támogatni a játékot, bízzunk benne, hogy előbb-utóbb az előző generációs konzolokra is befut majd!

1.
1.
Ki tudja, hogy mi áll a háttérben és bár nem vagyok az ellen, hogy kijöjjön last-genre is, de ha egy 20 fps-es ronda cucc jönne ki belőle, arra lehet, hogy nem mindenkinek van szüksége. Tavaly szeptember óta azért volt egy CP2077 megjelenés és abból sokat tanulhatott a szakma is, hogy mit érdemes kiadni a régi gépekre. Rendszerint nem nézik a last-genesek, hogy milyen a gépük, de úgy kritizálnak, mint ha PS6+Xbox Next is lenne otthon a PC mellett. Ettől még persze lehet, hogy lesz last-gen verzió, de az is lehet, hogy rejtélyes okoknál fogva inkább elengedték.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...