Felsorakoznak a Battlefield 2042 specialistái

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Jövő hónapban végre megvethetjük a bakancsunkat a Battlefield 2042 óriási csataterein, ideje tehát, hogy lassan megismerkedjünk a játék specialistáival. Irish után négy újabb arcot mutat be a legújabb gameplay-előzetes.

A Battlefield 2042 némileg megkavarja az eddig ismert felállást: a meccsek alatt ezúttal is a Recon, Assault, Support és Engineer kasztok közül válogathatunk, ezek képviselői azonban olyan specialisták lesznek, akik az eltérő szakértelmük mellett egy-egy speciális kütyüt is magukkal hoznak a csatatérre. Az Exodus rövidfilm kapcsán megtudhattuk, hogy a Battlefield 4-ből ismerős Kimble "Irish" Graves is csatlakozik a specialisták sorához, a legújabb előzetesben azonban az EA és a DICE bemutatott négy újabb figurát.

Ahogy azt a fenti klipekben is láthattuk, Webster Mackay egy mászóhoroggal, Maria Falck pedig egy gyógyítópisztollyal érkezik majd a csatatérre. Hozzájuk csatlakozik Pyotr "Boris" Guskovsky és az SG-36-os automata lövege, valamint Wikus "Casper" Van Daele, aki egy drón segítségével tartja majd szemmel az ellenség mozgását. Ezzel tehát már fény derül összesen öt specialistára, de további öt még hátra van - őket valószínűleg egy újabb hasonló előzetes ismerteti majd a közeljövőben.

Ami pedig magát a játékot illeti, a Battlefield 2042 október 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re.

9.
9.
br1Koo
Engem csak az zavar, hogy megint ezek a szarrájáratott klisséket kapjuk. Medicnek mindenképp németnek kell lennie, az engi meg egy baszó orosz természetesen.. A dél-afrikai csávón kívül semmi érdekes csak a szokásos agyfasz.
8.
8.
logic5
Hát ezek a kommentek meg mik?? Édes jó istenem
7.
7.
Zuzmo
6.
6.
r3dman
#4: 40 elmúltam és nem csudázásbol írtam csak ,hogy nem értem miért öregek vannak benne.Egyből betalál az okos.Mi van veled ember?
5.
5.
Freeser
#4: Hogy ne járjon, most mit fenyegetsz itt valakit az interneten? Túl sok hollywoodi filmet nézel. Az általad istenített ,,melós" mehet szépen örök életére rácsok mögé, ha akárkit is összever..
4.
4.
sasncore
#3: Mint a 40es éveiben járó melós akinek beszóltak a fiatalok, Kicsit lealázták a melóst, erre a fószer össze verte őket koponya törést okozva. Nehogy így járj egyszer Te is:):)
3.
3.
r3dman
Nyugdíjas találkozó?Öregek otthonábol szabadult elit katonák?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...