Launch traileren a WRC 10

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
Némileg megkésve ugyan, de végre befutott a WRC 10 utolsó kedvcsinálója. A rali-világbajnokság ötvenedik évfordulóját ünneplő játék rengeteg tartalommal kedveskedik a motorsport szerelmeseinek.

Bevett szokás, hogy egy játék launch trailere már a premier előtt felkerül az internetre, a Nacon és a KT Racing azonban nem siette el a dolgot - a WRC 10 már néhány napja megjelent, az utolsó kedvcsináló azonban csak most látott napvilágot. Ennek ellenére egy igazán hangulatos videóösszeállításról van szó, amely felsorolja, hogy mire számíthatnak a játék vásárlói: a 2021-es szezon összes csapatára és versenyére, új helyszínekre, egyedi festésekre, javított fizikára, remek hangzásra, egy mély karriermódra és egy olyan játékmódra, amely az elmúlt ötven év legendás versenyzői előtt hajt fejet.

A WRC 10 PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön jelent meg, később azonban elérhető lesz Nintendo Switchen is.

17.
17.
#16: Nekem megvolt a Dirt Rally 1 és 2 is. Neked megvolt a WRC? Nem? Ha meg nem érted, hogy miért említettem a FH-t, akkor lemaradtál a csoportos beszélgetéseinkről, úgyhogy a linkelt cikktől kezdve olvassd el az összes töbit, ami utána jött és minden kommentet, aztán egyből megtudod:

https://www.gamekapocs.hu/hir/13/hirek_a_gk_n
16.
16.
Josi21
#5: Dirt rally megvolt ? Szerintem nem, akkor nem írnál ekkora blamákat... Forza meg egy ow arcad cucc. Nem értem miért említted a kettőt egy lapon. Szar napod volt ? Itt éled ki magad ? :) Jó pihenést, utánna jobb lessz ! :D
14.
14.
Őrnagy
#10: Mélyen egyetértek :)
13.
13.
#12: De tényleg, mivel te PS voltál, most meg X és itt csipogsz, ezért te vagy az Xpóni.
11.
11.
delphijos
#9: Hü de elfoglalt lettél hirtelen. A pónizásra mindig van. Ez már csak ilyen.
10.
10.
semike
……édesjóistenem…..
9.
9.
#8: Akkor most mi legyen? Én is elkezdjek rólad írkálni, vagy vitatkozol tovább egyedül? Remélem sikerült kitölteni a frusztrációdat, meg minden, de nekem erre most nincs időm.
8.
8.
delphijos
#7: Ez jó, mondjuk ettől még a kommentem második fele él. Ha valaki felhoz valami kifogást és SZERINTED az “nem gond” akkor te se fogadod el ugyanúgy, akkor az “hülyeség” vagy “mondvacsinált” , másnál meg kifogásolod hogy nem hajlandó elfogadni a kritikát.
7.
7.
#6: Csak az a baj, hogy abszolút és egyáltalán nem rád céloztam. De azért köszi.
6.
6.
delphijos
#5: Ha ezzel rám akartál célozni a kommentem miatt, akkor eléggé mellément, én nem “video alapján” és főleg nem találtam ki semmit, azt írtam hogy 2 teszt is megemlítette. Ha javították, vagy a tesztelők hülyesége , az más kérdés. Valóban nem néztem végig az ÖSSZES tesztet, hogy abból tanulmányt írjak, de nem is volt célom. Amit az FH-ról mondtam meg saját vélemény, nem kell egyetérteni vele ( hiszen nem lassul az auto ugye ) de ez se jelenti hogy ne szeretném a játékot. Azért fura hogy pont ezen problémáztok hogy a PS-esek durván elfogultak, de ha valakinek - ráadásul olyan játéknál amit szeret - van valami egyéni kifogása ( amivel ráadásul nem kell egyetérteni ha neked ez nem gond ) az viszont rögtön “póni”, mert NEKED más a véleményed. Érdekes ez a kettős mérce.
5.
5.
#3: Persze. Ez a 8-tól kezdve már egy élvonalbeli és marha jó autós játék, valamint az egyik legjobb rally, ami létezik... már persze azoknak, akik láttak már valaha autót az életben és tudnak is vezetni. Akik meg nem tudnak vezetni, azok meg kénytelenek lesznek megtanulni valamennyire, vagy pedig kitalálni valami videó alapján valami hülyeséget, mint a pónik a Forza Horizon-ra.
4.
4.
delphijos
Simán benne van hogy javították. Ha már okés az csak jó.
3.
3.
Falcon
Beleraktam vagy 20 orat kormánnyal nekem nagyon tetszik az egész játék megjelenése òtta ki sem vettem a gépből annyira leköt
És mostmar ott vannak a régi kocsik is meg plusz pályák hozzájuk
Nálam 10/9 és ha azt vesszük hogy nyomot áron alruljat ahogy az eddigi részeket is nagyon korrektek
2.
2.
1.
1.
delphijos
Megnéztem egy-két rivjút, és mindegyikben a kormány kezelésre panaszkodtak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...