Elhunyt Michael K. Williams

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 7.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Ötvennégy éves korában elhunyt Michael Kenneth Williams, a The Wire és a Boardwalk Empire sztárja. Videojátékos vonatkozásban a Battlefield-szériából, illetve az NBA 2K21-ból ismerhettük őt.

Szeptember 6-án holtan találták brooklyni otthonában Michael K. Williamst, az 54 éves amerikai színész vélhetően kábítószer-túladagolás miatt veszítette el az életét - jelentette a The New York Times. Williams munkássága könnyen ismerős lehet a sorozatrajongók számára, hiszen az ötszörösen Emmy-díjra jelölt színész olyan HBO-produkciókban vett részt, mint a Boardwalk Empire (Gengszterkorzó), a The Wire (Drót), vagy a Lovecraft Country.

Michael K. Williams halálának videojátékos vonatkozásai is vannak, hiszen ő játszotta Kimble "Irish" Graves szerepét a Battlefield 4-ben, illetve az idén ősszel megjelenő Battlefield 2042-ben - legutóbb az Exodus rövidfilmben láthattuk őt ebben a szerepben. A színész tragikus haláláról a DICE is megemlékezett. Ezenfelül Williams feltűnt az NBA 2K21 sztorimódjában is, ahol a főszereplő mentorát, Archie Baldwint játszotta.

Nyugodjon békében!

2.
2.
markoci555
1.
1.
joshfeed
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...