Megjelent a Forza Motorsport 2 demója

  • Írta: Daks
  • 2007. május 10.
  • Hardver
A Microsoft fellőtte a Live-ra az Xbox 360 exkluzív Forza Motorsport 2 kipróbálható demóját. A program mérete mindössze 691 megás lett.
A Microsoft fellőtte a Live-ra az Xbox 360 exkluzív Forza Motorsport 2 kipróbálható demóját. A program mérete mindössze 691 megás lett.


A demó letöltéséhez egy Xbox Live Gold előfizetés szükséges, és már indulhat is a száguldozás. A magyar nyelvű teljes verzió szűk egy hónap múlva jelenik meg - unaloműzésnek addig érdemes letölteni a demót. A Forza Motorsport 2 a Microsoft Magyarország és a Comprad PR jóvoltából tegnapelőtt megérkezett hozzánk, úgyhogy napokon belül egy exkluzív tetszet olvashattok itt, a Gamekapcson!
14.
14.
CooLevi
Úgy tűnik, megvan a névnapi ajándékom...:)
13.
13.
Noel Ryyka
oda nem regisztrálni kell...venni kell live előfizetést pl 576 kbyte-ban vagy vmeik ilyesféle boltokban és az x360-at rákötni a netre
12.
12.
nimat16
valaki leírná részletesebben hogy kell regisztrálni az xbox live-ba?
11.
11.
Daks
Támogatja a kormányt ez tuti! A véglegesben van AA, méghozzá 2X-es - ez is hivatalos infó. Még valami? :)
10.
10.
tjames
Én is angol címmel regisztráltam LIVE-on, de magyar regisztációval. A Forza2 magyar... :)

Élsimítás tényleg nincs, de nekem sokkal jobban tetszik mint PGR3. Ha tényleg lesz AA a végleges verzsönön, akkor már csak az hiányzik az örömömhoz hogy összecsapják egy ForceFeedBackes kormánnyal (amit remélem támogat) és együtt adják csomagban! (PGR3-al van ilyen kombocsomag, de PGR3 nem kell)
9.
9.
Daks
Most dumáltam a comprados sráccal, és mondta, hogy a Forza2 demó szándékosan nem végleges minőséget adja. Úgyhogy ne legyetek elkenődve, ha ez-meg-az nem tetszik :D. Na meg is jött a kedvem egy pár körhöz :P
8.
8.
Ez csak a system beállítástól függ, és máris olyan nyelvű lesz a játék..
7.
7.
nimat16
csak szeretném kérdezni hogy akik letöltötték azok magyarként regisztáltak xbox liveba?ezen a téren nagyon tanácstalan vok.valahol úgy olvastam hogy a magyarokak nem lehe leölteni meg hogy nem hivatalos a live!valaki fel tudna világosítani.fel vehet msn-en.
6.
6.
tjames
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ RplEnd_ ISTEN VAGY!!! Köszi az infot, meg sem néztem volna. Már töltöm is. 1% már lent van :) Úgyis megyek maszekolni, mire hazaérek lent lesz, és még ma éjjel már ki is próbálhatom!!!!!
4.
4.
tjames
Nekem is SILER-em van. De pár napot (egy-max két hetet) tudok várni. Utána viszont jó lenne ha kipróbálhatnám...
4.
4.
tjames
SILVER-t akartam írni természetesen
3.
3.
CooLevi
Nekem csak az van :( Silvereseknek hány nap múlva lesz elérhető?

2.
2.
1.
1.
majoros25
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...