Uncharted-kollekció érkezik PC-re és PS5-re

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A nemrég felröppent pletykák teljesen alaptalanok voltak: érkezik ugyan egy Uncharted-kollekció PC-re és PS5-re, azonban egészen más formában, mint arról hallani lehetett.

Ahogy arra számítani lehetett, kamu volt a "Naughty Dog-kollekcióról" szóló szivárgás, a jó hír viszont az, hogy kapunk mást helyette: a PlayStation Showcase-en mutatkozott be az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, amely az Uncharted 4: A Thief’s Endet és az Uncharted: The Lost Legacyt foglalja magába remasterelt formában.

A csomag első körben PlayStation 5-re érkezik 2022 elején, ezt követi majd nem sokkal egy PC-s változat, amely az Iron Galaxynál készül. A részleteket későbbre ígérte a Sony.

26.
26.
A Pulyka
#25: Na az ilyen kommentekből az ember, legalább tanul valamit. Tudsz te értelmes is lenni....ha éppen nincs agymenésed :)
25.
25.
#23: Rendben, halld hát tanításom:

Ha a légy rászáll a kajádra, akkor felöklendezik a gyomrából egy köpetet és oda köhögi a kajára. Ez egy emésztő enzim, amit más állatok ürülékéből szerez meg a légy, mert ő maga emészteni nem tud. De ez csak a playstation-ösök kajájánál van így, mert az xboxosok kajájából késsel és villával eszik.
24.
24.
crytek
#17: Én adok ki 6-10 + éves játékokat újból?

Kik veszik? Nem a kiadó saját maga az biztos :)

A kiadók nem azért csinálják ezt ,hogy bukjanak rajta , hanem mert tudják az újrakiadásokkal lehet gyorsan pénzt keresni sokkal gyorsabban mintha valami újat fejlesztenének pláne hogy ezek egyszer már sikereket értek el..

Ez a lol nem más
23.
23.
A Pulyka
#22: Ekkora süket szöveget, amit te tolsz XD
Ez amúgy mit jelent, hogy "Psychonauts 2 nél (xbox)" ?
Merthogy ps-re is megjelent. Vagy úgy érted, hogy csak az xbox-os tesztben(melyikben?) negatívum? Mert akkor nem szóltam.
És a Psychonauts művészi, nem az UC 4. Jaj, te művészet nagy szakértője, taníts még.
22.
22.
#21: Meg amúgy is. Psychonauts 2 nél (xbox) negatívum a tesztben, hogy az 1 után játszódik és így soha többé senki ember fia nem fogja tudni, hogy mi van, majd pont az UC4-nél (PS) ne lenne ez gond? És a Psychonauts művészi, nem az UC4, amiben a nők verik a férfiakat, lol.
21.
21.
#20: Szerinted melyik részével voltam én elégedetlen? Azzal, hogy nem jött az UC4 PC-re, vagy azzal, hogy jött?
20.
20.
Ps fanboy
#18: "De ne felejtsük azt sem, hogy PC-n nem azzal játszanak az emberek, ami van, hanem azzal, amivel szeretnének."

Jahahaha mekkora tirpák dumád van haver. A választás lehetősége illúzió nem tudtad? Maximum abból választhatsz amit eléd basznak. És most legalább lesz egy művészi alkotás is a sok tucattermelt középszer között. Inkább örülj, ne játszd itt az elégedetlent mert senki nem veszi be.
19.
19.
#18: Ja, hogy utólag pótoltad, akkor nem szóltam.
18.
18.
#12: Zseniálisak, amikor nem játszottál velük... Ez a héten már a második ilyen duma... De ne felejtsük azt sem, hogy PC-n nem azzal játszanak az emberek, ami van, hanem azzal, amivel szeretnének. Egy negyedik rész pedig sehogy sem jó kezdés.
17.
17.
godach
#16: Neked, mert le vagy ragadva a múltba lol
16.
16.
crytek
#13: MS-ot hagyjuk a nagy Gears of War 1 jön pc-re meg a 4-5 a 2-3-Judgement meg nem...

Ezt a dolgot hogy ma már az Uncharted 1 nem lenne jó..Kinek nem lenne jó? Azoknak akiknek folyton ugyanazokat a játékokat hozzák ki amik ezer évesek remasteredként és kajálja a nép stb? Simán jó volna pc-re még ma is..
13.
13.
Neo1989
Mondjuk nekem megvan az összes szal tök mind 1. De ha egy MS kitudta adni, az 5-t leszámítva sz összes Halo-t Master Chief Collection néven nem értem, hogy egy Naughty Dog-nak ez mért lett volna akkora gond.

Ráadásul még mindig az Among Thieves volt a legjobb rész. Na abból pont kimaradnak a PC-sek.
12.
12.
Ps fanboy
#10: Jaj, kismillió ember a négynél kapcsolódott be, ahogy én is. Az előző részeket maximum hírből ismertem. Egy szó :működött. Semmi hiányérzetem nem volt, sőt utólagosan pótolva a többit jöttem rá, hogy azok technikailag mennyire le vannak maradva a négyhez képest. Zseniálisak azok is és megvannak a maguk pillanatai, de pont hogy azok játszása közben éreztem, hogy egy hatalmas szakadék szélére kerültem, csak éppen a rossz felére, ha így érthető. Ráadásul különálló történetekkel rendelkeznek, különálló játékként kezelendők.
11.
11.
godach
#10: Mondjuk ez így nem teljesen igaz.
Tudtommal a Kingdom Hearts-nak is csak a harmadik része jelent meg PC-re (pedig ott is van lore) és legutóbb a Persona volt, ami asszem a 4. résztől kapott portot, de ha nagyon megerőltetném magam, biztosan jutna még eszembe pár ilyen csalogtató port.

Az UC-vel kapcsolatban, tényleg nem öregedett jól, bár a második ami az egyik kedvencem, mai napig megállja a helyét szerintem. Az LL lett a legjobb, legalábbis nekem az tetszett a legjobban.
Nem akarok hasonlítgatni, de a Tomb Raider után szerintem a PC-sek már nem fognak hanyatt esni az UC4-től sem, de persze ettől független még simán lehet sikeres és szórakoztató persze.
10.
10.
#9: Nekem végig az volt a véleményem a pletykákra, csak lusta voltam megírni, hogy az a fajta UC kollekció, amiben 1-2-3-4+LL van így kicsit sok lenne 60-ért, míg drágábban meg nem lehet eladni PC-re. Tehát akkor marad az a lehetőség, hogy az 1-2-3 egyben, meg a 4 és a LL egyben. Na most míg ez utóbbi 50€-ért eladható lenne, addig az 1-2-3, már max csak 30-ért, mert ezer év után nem éri meg egy játék árát, főleg, ha figyelembe veeszük, hogy nem voltak kifejezetten nagy durranások és hihetetlen rosszul is öregedtek.

Talán így gondolkodott a szoni is, de az 1-2-3 áltültetését meg már talán nem akarták 30-as árcédulával bejátszani. Így talán maradt a 4 és a feminista DLC kezdésnek. (Amúgy szerintem az egészből a LL a legjobb...)

Az viszont persze igaz, hogy nesze, itt egy Játék™ 4 meg egy DLC hozzá így kezdésnek megint egyfajta ballépés. Ha kivesszük a szoni féle fanatizmust a dologból, ez akkor is egy folytatólagos játék konkrétan 4-ik része... Mindig itt ütközik ki a szoni üzleptolitikája: sosem volt szándékuk, hogy a játékosoknak valami jó legyen. Mondjuk ez nem akart egy hate-post lenni, de racionálisan is így látom. Az Uncharted 1-el akkor játszottam először, amikor a fat PS3 zsír új volt... 14-15 éve? Ma már nem lehet ezekért nagy zsozsót kérni PC-n, de az is egy (nem féltékenységből), de csiribiri megoldás, hogy kitolják a 4-et kezdésnek. Értem én, hogy van emulátor, de akkor is, ez így nem működik :)
9.
9.
crytek
#8: Ha a záró résszel kezdik 100% hogy ha 5 milliárd db fogyna se jönne az első 3 már :(
8.
8.
zsocc-nrg
Tényleg nem akarok nagyravágyó lenni de olyan jó lett volna PC-re a teljes kollekció :D mindegy örülök ennek, aztán majd később ha jól fogy (és ugye mért ne fogyna jól) akkor talán jönnek az előző részek is
7.
7.
#6: Hát szerintem a legtöbb játék nem műkodik, vagy nem működik jól open world formában. Ha olyat olvasok a neten, hogy egy alapból jó játékra mondják, hogy lehetne open world, vagy hogy azért nem játszik vele valaki, mert nem ow, akkor mindig kérdezem magamban, hogy "hát ennek meg mi baja van?"
5.
5.
crytek
Sajnálom ,hogy nem a teljes kollekció :(
Ekkora egy debil húzást hogy egy 4 részes sorozatnak a lezárását tolják oda...

De mivel már megerősített mehetnek a találgatások mi lesz a következő game amit portolnak majd pc-re. Last of US Remastered rendel..
3.
3.
Stranger
Most hogy PC-re jön már kilehet mondani, hogy limitált csőjáték.
1.
1.
Marcus88
Egy kis PS5 tuning jöhet és jó játékot majd a pc tábornak.Nekem nagy élmény volt anno 2017-ben ez volt az első ps4 játékom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...