Far Cry 6 - mi vár ránk a premier után?

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 10.
  • Letöltés
Még meg sem jelent a Far Cry 6, a Ubisoft azonban már jó előre felsorakoztatta a megjelenés után érkező ingyenes tartalmi frissítéseket és a szezonbérlet extráit. Lássuk, hogy milyen őrültségek várnak ránk a jövőben!

A Far Cry 6 premierje csupán az első nagy mérföldkövet jelenti, a megjelenés után rengeteg extra tartalom érkezik még az alapjátékhoz. Ahogy azt a mai előzetes is elárulta, nem csupán a szezonbérlet vásárlói járnak majd jól, hiszen azon felül is számos ingyenes DLC ütheti majd a markunkat. Ilyenek például a Special Operations missziói vagy a hetente érkező Insurgency-küldetések, ezeknél azonban jóval érdekesebbek azok a crossover-események, amelyek Danny Trejót, Rambót és a Stranger Things világát is összevegyítik a Far Cry 6 univerzumával.

Ami pedig a szezonbérlet tartalmait illeti, nos, láthatóan itt dobja le csak igazán az ékszíjat a játék. A korábbi Far Cry-epizódok közösségkedvenc főgonoszaival a főszerepben igazán bizarr kalandok várnak ránk, illetve újra átélhetjük majd a Far Cry 3: Blood Dragon neonfénybe áztatott őrületét, mégpedig felújítva.

A Far Cry 6 október 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Google Stadiára, illetve Amazon Lunára.

27.
crylek
#26: Sok csalódásban volt részem, kihasználtak a nők aztán otthagytak. Ezért egy idő után teljesen magamba zárkóztam, és a videójátékokban és internetezésben találtam meg az örömöm. Maszturbálok pornó oldalakon, utána játékokból próbálok ingereket szerezni.
26.
crytek
#25: Az én életemben az a jó ,hogy a gépezésen kívül csontra nem érdekel semmi. De olyan szinten hogy azt másoknak már fáj felfogni, hogy létezhet ilyen ember.
Szokj hozzá létezik :)
25.
crylek
#24: Néha arra gondolok milyen jó lenne a testvérem bőrébe kerülni, akár csak egy napra is. Szeretett feleségem mellett ébredni az ágyban - ami kivételesen nem lenne üres - majd a gyerekekkel közösen társasozni egy jót, amíg életem szerelme a reggelit készíti. Vajon túl késő már nekem is egy hasonló élethez? Vagy nem? Örülnék a válasznak...
24.
crytek
#23: Ez nagyon gyenge volt. Ezért kár volt regelned egy új fiokot.
Van testvérem akinek van két szép gyerkőce a pénz majd az ővék lesz ennyi :)
Az hogy egyedül élek és halok meg az én döntésem, ahogy az is hogy sokan csak sírnak a kevés pénz miatt ,de tenni érte már nem tesznek semmit
23.
crylek
Még 5 évet kibírok aztán hátralévő életem munka nélkül élhetem le végre, otthagyom a gyógyszergyárat és a szalagot, és egész életem a videójátékoknak szentelhetem. Az egyetlen ami aggaszt, az hogy nincsen családom, nincsenek szeretteim, nincs egy gondoskodó párom akire én is költhetnék. Ezek a rossz érzések főleg akkor kapnak el, amikor egész hétvégi játék és gamekapocs chatelés után lefekszem az ágyamba, és rájövök mennyire üres és céltalan a jelenem és a jövőm. Ilyenkor mindig várom hogy elaludjak és reggel legyen, mert vagy az egésznapos meló vagy az egésznapos játék a következő alvásig feledteti velem hogy egyedül fogok meghalni, a sok millióm meg majd elosztja az állam.
22.
crytek
#20: Lehet itt nyomni a nyomor témát meg járjak így meg úgy.. Én 16 éve melózok kaján és rezsin kívül SEMMIRE nem költök. Szóval a fizetésem kb 75%-a mindig megmarad. Ha innentől soha nem dolgoznék többet akkor is vigan eléldegélnék. Ez a tervem egyébként is max 5 év még melóba és akkor lesz annyi zsetonom hogy tőzsdézni fogok.Annyi pénzzel havi 1 tranzakció és meg is lesz a +1 millió..pont ezért nem érdekel a nyugdíj se úgyse élem meg szerintem (pedig szeretném)

Az meg hogy más hogy cseszi el az életét és hogyan nem tesz a jobb körülményekért engem nem tud érdekelni és ezért én senkit nem fogok sajnálni csak mert az menő
21.
Fanboi
#18: Ennyit lehet elvárni egy ilyen gerinctelen hazudozó filléreskedő buta embertől, nem többet.
20.
Fanboi
#19: Remélem megéled azt amit az unokatesóm és családja, jön Lölö egyik alcége átveszik az irányítást majd közlik veled hogy szia a munkahelyednek mert lecserélik az egész csapatot olcsóbb munkaerőre. Azután jön a híres munkakeresés ami k{nnyű mert munkaerőhiány van csak az ember 650ezres fizetés és család eltartás után kvázi másfél év alatt egy olyan helyet talál ahol nem nettó 200-250 amivel ki akarják szúrni az ember szemét. Addig meg tartsatok el az addig összespórolt pénzből egy családot az anya keresetéből ami ráadásul a covid intézkedéseknek hála takaréküzemre kapcsolt és állambácsi annyira megsegítette az ilyen embereket hogy konkrétan pofánköpte őket.
Tiszta szívből remélem hogy hamarosan azt kapod az élettől amit az ilyen kommentjeid után megérdemelsz te hazudozó képmutató nyomorult senkiházi.
19.
crytek
#18: Számomra meg a sok rinyagép az undorító hogy szar az ország szar a kormány ,csak mert olyan munkát végeznek amit nem fizetnek meg.
Az hogy nem láttál több ilyen kommentet engem igazol a sok rinyagép beletörödött a sorsába
18.
Akutyafáját
#17: hát öregem, ilyen undorító hozzászólást még nem láttam magyar felnőtt embertől:) gratulálok!
17.
crytek
#16: "Százezrek dolgoznak 6-8h-ban 30-50000Ft-ért közmunkában" Akinek nem tetszik lehet keresni más munkákat. Ja hogy az büdös a magyarnak ha mozdulni kell... de a semmiért azonnal fel akarná venni mindenki a 500+ ezres fizetéseket
Szóval velem ilyenről ne beszélj,mert a fizetés az nem az állam függvénye hanem a te döntésed minek tanulsz mit csinálsz... Én is lehetnék takaírtó 110k-ért ahol 8 órába kétszer felseprek meg felmosok..de nem igen vonz ez a munka így 500k-s fizetéssel jól elvagyok, de ezért tenni is kellett tanulni stb.
16.
bitbandita
#14: Szoktál vásárolni játékon kívül mást is? Mindennek iszonyatosan megy föl az ára, köszönhetően a "dübörgő" gazdaságnak, meg a sz*r Forintnak, a szociális hálóról meg már nem is beszélve. 2021-ben fillérre annyi a családi pótlék mint 2008-ban? (12200Ft) Röhej.... A minimálbér? Pl Szlovákiában 15 évvel ezelőtt 145EUR volt a minimálbér, nálunk 204EUR. A miénk 3/4-e volt a szlovák minimálbér, most? A 650EUR-t közelíti, nálunk meg 450, vagy annyi se. És ráadásul ez még csak nem is a garantált minimálbér. Százezrek dolgoznak 6-8h-ban 30-50000Ft-ért közmunkában... Már Romániában jobban keresnek. Apropó, Románia. Aki a nagyon beteg szülőjét, gyerekét ápolja és ápolási díjra jogosult, tudod mennyit kap Romániában? Kb 150000Ft-ot, ugyanis -ahogy Európában mindenhol az ápolási díj értékének el kell érnie a mindenkori minimálbért. Nálunk tudod mennyi? 37500Ft. BRUTTÓ. (Ausztriában több mint 650000Ft, abban az Ausztriában ahol a beteg propaganda szerint állítólag minket irigyelnek...) Az van, hogy már nem a Nyugattól vagyunk lemaradva, hanem a szlovákoktól is. És csúszunk folyamatosan lefele. Csak ezekről a dolgokról nem beszélnek, mert az emberek még elkezdenének számolni. Meg gondolkozni. Nagyon nem ártana már.... Ez a hsz gondolom azonnal törölve lesz, de ha csak egy ember is elolvasta, már megérte....
15.
bitchka
#10: Nagyon rossz volt, egyértelmű visszalépés még a 4-hez képest is, nem csak a 3-hoz.
14.
crytek
#9: Elszaladtak.. Gondolom te is ugyanannyit keresel most is mint évekkel ezelőtt ugye? Na nem véletlen drágul minden...
13.
Gerzson95
#10: "Az 5 nem volt rossz, ha az emver nem magas elvárással feküdt neki"
Egy AAA játéknak pedig pont ez lenne a lényege. :D
12.
Fanboi
#8: Ubisoftéknál már jópár éve ez a trendi gondoljunk csak a watch dogs 2-re vagy azóta szinte bármelyik mutliplatform játékukra. Anarchista csőcselék, vicceskedés, irreálisan eltúlzott vicceskedő eszközök gyilkolásra, műmájer ripacs szerplők és hasonlók. Csodálkozom hogy az AC szériát még úgy ahogy elkerülte mindez... Remélem nem lesz itt "kötelező" vagy túltolt, FC New Dawn-ban is hálistennek elkerülhető volt ez a sok szar.
Az a baj hogy az ubisoft nem tudja mikor hova mi illik és mi nem. Egy JC alapból irreálisra épít humorral és nevetsége akcióval fűszerezve, szinte semmilyen szinten sem akarja komolyan venni magát. Far Cry-ok meg amellett hogy komolyan akarják venni magukat és mészárosok az ellenfeleink sokszor drámába illő eseményekkel, baszottul nem igényelnék ezt az ökörködést mert illúzióromboló...Csak sajnos pont az olyan gyökér játékosokat lovagolják meg akiknek ez trendi vicces és jópofa...
Valahol kicsit olyan ez mint a Yakuza széria ahol szintén visznek nem kevés humort és humoros cselekményt a történetbe ott még sincs túltolva és nem rombolja le azt az illúziót hogy egy komoly történetet tolsz egy akciójátékban. De itt.... Baromi fontos mindig a drogozás a betépett küldetések és ahogy nézem ahelyett hogy ezt elhagynák részről részre csak fokozzák ilyen faszságokkal (a drogozás már az AC szériában is felütötte a fejét gombázással).....
Itt egy véreskezű diktátor aki nyomorba taszítja a népet és az orrunk elött ölnek halomra az emberei civileket, családtagjainkat, barátainkat. Nosza irtsuk az ellent Macarenát bömböltető lemezlövő fegyverrel.... Mehh...
11.
Chdz
Mi vár ránk? Unistall... :D
10.
NemecsekErno
Az 5 nem volt rossz, ha az ember nem magas elvárással feküdt neki. Tipikus Ubi játék tele grindolással, ami ahoz kell, hogy mehess a következő területen ugyanazt csinálni csak erősebb ellenfelek ellen.

Gondolom ebben is ugyanez lesz, csak még kb. 5x nagyobb térképen.

Az Ubis játékokkal az a gond, mint ami a Nicholas Cage filmekkel is.
Valamikor jók voltak, de az elmúlt évek termésén látszott, hogy csak a D kategóriás forgatókönyv irókra meg gárdára voltak hajlandóak fizetni.
9.
zakkantlaci
Rókabőr, akár az AC, COD, Fifa, NBA stb. Az, hogy van némi újítás ezekben az évente megjelenő csodákban... Ráadásul hogy elszaladtak a játék árak.
8.
bitchka
#4: Szerintem minden ilyen elvont hülyeség csak rosszat tesz a játéknak. A CD vetőtől kezdve a házi alligátoron keresztül a raktéavetőig.
7.
delphijos
#4: Amennyire “agyon” játszottam a hármat, és utána vártam a négyet, legalább akkora csalódás volt.
6.
crytek
#5: Na erről nem tudtam. Mivel sosem lesz egyik cod se emberi áron (számomra) így nem is tudtam, hogy van stallone a codban. Gondolom ott csak valami multis karakter és nem a singleben van..
5.
amadeusz gyermeke
#3: A call of trutyihoz sikerült
4.
AbsurdShark
#2: A "Just Cause" féle elemek minden játéknak jobban állnak, mint az utolsó Just Cause-nak.
3.
crytek
Kár hogy Stallonet nem szerezték meg (arc/hang) :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...