Cory Barlog nélkül készül a God of War: Ragnarök

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Cory Barlog érdemei vitathatlanok a God of War vérfrissítése kapcsán, a 2018-ban bemutatott új epizód folytatását viszont már nem ő, hanem állandó harcostársa, Eric Williams rendezi.

A héten rendezett PlayStation Showcase-en végre akció közben is megleshettük, hogyan fest a 2018-ban új irányt vett God of War folytatása, a Ragnarök. Azóta kiderült, hogy a második felvonást nem Cory Barlog, hanem a sorozat eddigi összes epizódján - beleértve a PSP-s mellékágakat is - dolgozó Eric Williams fogja rendezi. A stafétabot átadása azonban nem jelenti azt, hogy problémák adódnak majd a minőséggel.

A Santa Monica Studiosnál ugyanis hagyománya van annak, hogy minden új projekt élére új rendezőt neveznek ki. Barlog szerint ez teljesen normális, ugyanis az ilyen iterációknak köszönhető, hogy folyamatosan új perspektívákat és friss megközelítéseket kapnak játékaik. Williams személyében pedig egy, a sorozatot nagyon jól ismerő veterán kapott lehetőséget, így biztosak lehetünk benne, hogy a tapasztalata nem fogja cserben hagyni.

Természetesen Barlog sem maradt munka nélkül, a kreatív igazgató ugyanis megerősítette, hogy jelenleg egy teljesen új, izgalmas projekten dolgozik.

A God of War: Ragnarök valamikor 2022-ben jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

28.
28.
Blueberry
Kratos nélkül nem gow a gow (bár,szerintem már a 2018-as se volt igazán az) jó játék volt,de nem ért fel az előző részekkel
27.
27.
26.
26.
Ooorky
#25: "De miért nem szóltok, hogy hülyeséget írtam?"

Mert már csak legyintünk rá :D
25.
25.
#24: De miért nem szóltok, hogy hülyeséget írtam? Meh. A Kotor-nak lesz remake-je, ami 2003-as, tehát 18 éves elmúlt.
24.
24.
#15: Lehet, hogy 3-4 éves játékonál már nem nagyon *szoktunk* spoilert írni, de én vagyok az egyetlen egy ember a Földön, aki mégis kiírja. Mondjuk a SWTOR remake azért készül el, mert egy örök életre szóló és emlékezetes fordulat van benne, amit ha akkor, az internetes korszak előtt megélt az ember telibe, akkor az óta is emlegeti. Tényleg annyira durva.

Nos, az a játék decemberben lesz 10 éves, és a 3-4 éves szabály alapján már annyi energiát sem kell belefektetni, hogy kiírjuk azt a 7 betűt, hogy spoiler. Egy olyan játékos esetében, aki most áll neki, vagy a PS és PC közösség olyan játékosait, akik majd a remake-et fogják elsőre játszani, emiatt a 7 betű miatt meg is lehet szabadítani egy életre szóló élménytől.

Szóval aki nem írja ki, hogy spoiler, az egy büdös csicska és nem magát láttatja okosabbnak, amiért tudja a dolgokat, hanem csak egy
23.
23.
Chdz
A végére milyen mitológiát szőnek majd bele? Maja, Inka, vagy mi a tökömet? Kukira húz addigra már mindenkit... Dől belőle a pénz, így mindent meg kell lovagolni. Ilyen téren nálam már uncsi ez a gamma..
21.
21.
Macifasz
#5: No offense, de ki mondta neked, hogy azon a fali festésen Kratos halott? Mert én csak annyit láttam, hogy Atreus térdel a fekvő Kratos mellett, de ez nekem nem jelenti rögtön azt, hogy Kratos akkor kampeca. Túl korai lenne még a halála főleg, hogy Barlog lenyilatkozta, kb. 6 részre van sztorijuk. Kétlem, hogy már a másodikban megölik, és ezután 4 részen keresztül Atreus-t fogjuk irányítani. Plusz az új előzetesben látszik, hogy Tyr kezén egyiptomi rajzok vannak...oda szerintem még tuti átviszik Kratos-t is.
20.
20.
Ps fanboy
#5: A világkígyó már megszületett, csak a jövőben. Az első részben azért volt jelen, mert egy Thor-al való összecsapásban Thor úgy kiütöttek, hogy a múltban ébredt.
19.
19.
Gora
Bár engem a Spoilerek hidegen hagynak (több játéknak/filmnek már korábban tudtam mi lesz a vége, attól még átfutottam rajtuk), tiszteletben tartom mások érzéseit, asszem ez a jó szó és nem lövöm le nekik a poént. :)
16.
16.
Ra1D3n
#5: Azt olvastam máshol, hogy ebben a rèszben Freya és Thor lesznek a fő ellenlábasok, Odin meg fel fog tűnni közben. Szerintem ebből is trilógia lesz.
15.
15.
Marcus88
#13: Most jól elbasztad a napom,hogy lelőtted a poént!

#6: 3-4 éves játékoknál már nem nagyon szoktunk spoilert írni.
14.
14.
godach
#13: Mindig tudod fokozni a bunkóságod. Egy értelmes kommentet olvasnék már tőled... :)
13.
13.
Ooorky
#11: Luke Skywalker-nek Darth Vader az apja, aki valójában Anakin Skywalker.
12.
12.
Tokodboy
#5: Egyáltlaán nem biztos, hogy az Kratos.
9.
9.
Straga25
Új rendező, és egyből black washing. A játék valszeg jó lesz de az új emberek semmit nem adnak hozzá csak a tipikus Hollywood Woke szarságokat.
8.
8.
vanpear
#6: Szerintem inkább te éltél vakon és süketen ezalatt az 2 év alatt, vagy egy zárt burokban. Most előjöttél és napfény épphogy a szemedet sérti, de már a komment szekcióban sértegetsz másokat. Gratulálok! Hahó 2021 van.
7.
7.
Akutyafáját
#3: ne spanold fel magad, mert a mitológiai elemek csak azért vannak benne hogy ott legyenek, és alapját szolgálják epikus csihi-puhi QTE eventeknek, és szép háttereknek. nem a valós mitológiai eseményeket dolgozza fel, csak az az alapja
6.
6.
Chase
#5: Egy igazi patkány vagy... spoilerről hallottál már?
5.
5.
azureknight0715
Hát kíváncsi leszek rá. Szerintem ez egy nagy fejezet lezárása lesz, nem csak az északi mitologia szempontjából hanem mint ahogy sejtettem a last of us 2-ben is, hogy Joel meg fog halni, úgy itt Kratost érzem kb biztosra hogy eljön ebben a részben az utolsó felvonása, mint ahogy az elöző részben a falra rajzolt résznél, a halott Kratos és Athreus rész, meg ugye ennek hatására fog gondolom a világkígyó is megszületni. Na de majd kiderül , viszont remélem méltobb modón zárják majd le mint az elöbb emlitett játékban :)
4.
4.
Gykrizsi
#3: Hát nem hiszem, hogy ragaszkodnak a mitológiához, a régebbi részeknek sem volt sok köze az eredeti görög történetekhez.
3.
3.
Ps fanboy
Ha igaz, hogy ezzel a résszel vége az északi mitológiának, akkor ennek a résznek jópár évet kellene felölelnie. Athreus jóformán még gyerek, ahhoz, hogy utódot nemzem a kis cuki feka csajnak, előbb felkéne nőnie. Bár tuti, hogy lesz valami időutazós csavar a dologban, mert a világkígyó is az ő gyermeke a mitológia szerint, tehát elvileg még meg sem születhetett. Mondjuk ez láthatóan nem zavarta őt az első részben. Lol Nagyon felspanolt a dolog, hogy ezeket hogy oldják meg.
2.
2.
Csoki80
Én már a God of War VI Kratos vs Batmant várom nagyon :-D
1.
1.
gabus87
Nagyon remélem,hogy 2018-as God of War miatt leállított sci-fi project-et (Darkside) folytathatja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...