Lebukott a Destroy All Humans! 2: Reprobed

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 15.
  • Pletyka
Link másolása
Valaki nem figyelt oda: a PlayStation hivatalos Twitter-fiókjára véletlenül idő előtt lőtték fel a Destroy All Humans! 2 felújított kiadásának, a Reprobednak a bejelentését és első előzetesét.

Valakit nem fognak megdicsérni a Sonynál: a PlayStation hivatalos Twitter-fiókjára idő előtt lőtték fel a bejegyzést (via GameSpot), amely a Destroy All Humans! 2: Reprobed érkezését harangozza be. Az azóta már törölt tweetben az első trailer is felbukkant, amely azóta természetesen önálló életre kelt a YouTube-on - ha siettek, alább ti is megleshetitek:

A látottak alapján a Reprobed a 2006-os Destroy All Humans! 2-t veszi kezelésbe úgy, ahogy a tavalyi Destroy All Humans! remake-elte a 2005-ös eredetit. 1969-ben járunk, mindenhol hemzsegnek a hippik és a szovjet kémek - még szerencse, hogy Crypto-138-nak (az előző főhős klónjának) van néhány új fegyver és eszköz a repertoárjában, amellyel gördülékenyen folytathatja az emberiség leigázását.

Noha a bejegyzés csak a PS5-öt említi meg a célplatformok közül, az előző rész alapján valószínűleg más gépeken is játszhatjuk majd a remake-et. Megjelenési dátumot még nem kaptunk.

A THQ Nordic egyébként korábban maga is teaselte az új remake érkezését, a bejelentést azonban nem így képzelte el valószínűleg: pénteken, magyar idő szerint 21 órakor esedékes a kiadó szülinapi műsora, jó eséllyel itt leplezték volna le a játékot.

1.
1.
crytek
Jöhet , az első is nagyon nagy fun volt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...