Hat új játék bejelentésére készül a THQ Nordic

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 2.
  • Rendezvény
Link másolása
Lassan beköszönt az ősz, de a nagy videojátékos előadások szezonja még koránt sem ért véget. A tizedik születésnapját ünneplő THQ Nordic is egy saját műsorral készül, amely során lelepleznek hat vadiúj játékot.

A THQ Nordic, vagy ahogyan korábban ismertük, a Nordic Games idén ünnepli a megalapításának tizedik évfordulóját, a jeles alkalmat pedig nem követhetné nagyobb felhajtás, mint egy rakás új játék bejelentése. Az osztrák kiadó ma bejelentette, hogy szeptember 17-én este 9 órakor megtartják a saját digitális konferenciájukat, amelyet csak természetes, hogy Geoff Keighley vezet majd.

Az pedig már most garantált, hogy érdemes lesz szemmel tartanunk az előadást, a műsor ugyanis számos újdonsággal, köztük hat eddig sosem látott játék leleplezésével készül, az előzetes infók szerint pedig ezek közt akadnak majd olyan legendás franchise-ok is, amelyek visszatérésére évtizedek óta várnak a rajongók. Mivel az osztrák kiadó a nagy bevásárlásai után jelenleg körülbelül húsz fejlesztőcsapatot tud a berkei alatt, csak találgathatunk arról, hogy miféle újdonságokkal készülnek a bemutatóra, annyi azonban már biztos, hogy szó esik majd az ELEX II-ről.

3.
3.
hedzsooo
Vegre, jo lesz vmi gameplay-t latni az ELEX II-bol! :)
2.
2.
crytek
Van miből ugyanis mocskos sok ip van a kezükben

https://sg.hu/forum/uzenet/1421075939/60777
1.
1.
darksiders19873
Na erre kíváncsi leszek! Valami Darksiders bejelentést se bánnák!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...