Nintendo Switch - helló, bluetoothos fejhallgatók!

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 15.
  • Letöltés
A játékosok nagyjából a Switch bemutatkozása óta könyörögtek a Nintendónak, hogy tegye lehetővé a bluetoothos fejhallgatók használatát a konzolon, azonban erre egészen eddig várniuk kellett, ha nem akartak külső kiegészítőt használni.

Fontos rendszerfrissítés érkezett a Nintendo Switchhez, aminek a letöltése után már bluetoothos fej- és fülhallgatókat is csatlakoztathatunk a konzolhoz, illetve annak Lite-változatához - a kiegészítőket a gépek maguktól felismerik, semmilyen más adapterre nincs szükség a beüzemelésükhöz.

A Nintendo támogatási oldala szerint a Switch legfeljebb tíz eszközt képes megjegyezni így, de egyszerre csak egyet használhatunk aktívan közülük. További megkötés, hogy vezeték nélküli füles mellett legfeljebb két kontrollerrel csatlakozhatunk a konzolhoz, emellett nem árt tudni, hogy a headset mikrofonjai ettől még nem válnak elérhetővé - mondjuk ez nem meglepő, hiszen a Nintendo saját voice-chat rendszere egy mobilalkalmazást használ.

8.
crytek
#4: Árucsatolás... vedd hozzá az atomdrága szarjukat
6.
delphijos
#5: Az XBOX-ban és a PS5-ben is van BT. Csak a headseteket nem támogatja. A PS4-en se BT-n megy a füles…. Amúgy nem kérdeztem hogy megy-e ( tudom hogy nem ) hanem hogy miért kellett teljesen kihagyni a supportot. Azért ENNYIRE biztos nem késne a hang. Vagy legalább hagyták volna meg a döntést a usernek. ( persze azért lehet sejteni / tudni az okát )
5.
Zuzmo
#4: A PS4-en van bluetooth, csak nem jó neki egy mezei Sony fülhallgató/fejhallgató, csak a dedikáltan playstationöst engedi csatlakozni. Az indoklás szerint, mert a többivel késne a hang, for the players. Elvileg, amin van jack csatlakozó, azzal lehet trükközni, hogy mégis lehessen csatlakoztatni.
Se az Xboxokon nincs bluetooth, se a PS5-ben, ezekhez csak olyan füles jó, aminek van usb stickje.
4.
delphijos
Egyszerűen nem értem mi tartott ennyi ideig. Mondjuk az se teljesen világos hogy a másik két konzolon miért nem sima BT audio van.
3.
Na a végén még kiderül, hogy van hangja is ennek a motyónak.
1.
Ooorky
Wow, nem semmi. Ennyi innovációt egy helyen nem láttam a magyar start-up körkép óta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...