Anthony Mackie lesz a Twisted Metal-sorozat főhőse

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Kezdenek felpörögni az események a Twisted Metal-sorozat körül, a minap például az derült ki, hogy a Marvel filmes univerzumának Falconja, Anthony Mackie alakítja majd az adaptáció főszerepét.

A Deadline számolt be róla elsőként, hogy a PlayStation Productions és a Sony Pictures Television megtalálta a Twisted Metal-sorozat főszereplőjét, aki nem más, mint a Marvel filmes univerzumából is ismert Anthony Mackie. Az adaptációt Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) írja Rhett Reese és Paul Wernick (Deadpool) ötlete alapján.

A Deadline szerint a készítők rendkívül lelkesek a projekt kapcsán, és hamarosan megkezdik a házalást a csatornáknál, hogy megtalálják azt a partnert, aki műsorra tűzheti. A cikk már a szinopszist is felvázolja: eszerint Mackie az amnéziás és számkivetett John Doe-t alakítja majd, aki kap egy esélyt a jobb életre, feltéve, ha leszállít egy rejtélyes csomagot a posztapokaliptikus senkiföldje túlfelére. Az út természetesen egy cseppet sem lesz veszélytelen, még egy fagyiskocsit vezető bohóc is betalálja majd - még szerencse, hogy hősünk legalább olyan gyorsan vezet, mint ahogy beszél!

A napokban röppent fel a pletyka, hogy a Sony egy új Twisted Metal-játékot is összehozna a sorozat kapcsán - erről itt írtunk bővebben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...