Dátumot kapott a Sherlock Holmes: Chapter One

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Vadonatúj kedvcsinálókkal jelentkezett a Frogwares fejlesztésében készülő, nyílt világú nyomozós játék, a Sherlock Holmes: Chapter One. Az új mozgóképes anyagok azt is leleplezik, hogy pontosan mikor jelenik meg Sherlock új kalandja.

A Frogwares gondozásában készülő új Sherlock Holmes-játék legnagyobb újdonsága - és egyben kihívása is - a nyitott világ lesz. Sherlock ugyanis édesanyja, Violet halála miatt hazalátogat Cordona szigetére, a gyászt pedig úgy tudja a legkönnyebben feldolgozni, ha ott is bűnügyeket old meg és összeesküvéseket leplez le.

A helyszín pedig lehetőséget ad arra, hogy szabadon felfedezzük magunknak azt, illetve megfigyeléseinket is összetettebb módon kivitelezhessük. Ez utóbbira szükségünk is lesz, ugyanis Sherlock a 47-es ügynökhöz hasonlóan több esetben is kénytelen lesz álcáznia magát, de ha nem vagyunk körültekintőek, és rossz maskarát öltünk magunkra, akkor lebukhatunk, de legalábbis gyanakvóvá tehetjük a célszemélyeket.

A játék természetesen kapható lesz majd Deluxe Edition formájában is. A kiadós változat az alapjáték mellett tartalmazni fogja a szezonbérletet is, aminek köszönhetően már a vásárlás napjától kezdve hozzáférünk a Saints & Sinners küldetéshez.

A Sherlock Holmes: Chapter One november 16-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Az előző generációs változatok később futnak be, de egyelőre tisztázatlan, mikor várható a PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...