Bemutatkozott az Outcast 2 - A New Beginning

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatást kap az 1999-ben megjelent klasszikus, az Outcast, amelynek második felvonását is az eredeti belga fejlesztőcsapat, az Appeal Studios készíti. A második részben természetesen a főhős Cutter Slade is visszatér.

Ugyan árulkodó jelek már mutattak arra, hogy a THQ Nordic készül valamire, valójában a vegyes fogadtatású Outcast: Second Contact után nem lehettünk biztosak benne, hogy a nemrég megszerzett jogokkal tényleg kezd is valamit a kiadó. A cég viszont semmiképpen nem akarta elengedni a játékot, így nem csak a belga Appeal Studiost állították csatasorba ismét, de az eredeti epizód zeneszerzője, Lennie Moore is biztosan visszatér a most bejelentett folytatáshoz, az Outcast 2 - A New Beginninghez.

Ahogy a főhős, Cutter Slade sem merül feledésbe. A játék története ugyanis húsz évvel az első felvonás eseményei után veszi fel a fonalat. Adelpha planétájának lakóit egy invázió fenyegeti, könyörtelen vállalatok zsákmányolják ki erőforrásait és rabszolgasorba taszítják az őslakosokat. Cutter küldetése egyértelmű: meg kell szerveznie az ellenállást, hogy megmenthesse Adelpha lakosságát, közben pedig leszámoljon az elnyomókkal. Döntéseink természetesen ezúttal is befolyásolni fogják a sztori alakulását, így nagyon nem mindegy, hogyan viszonyulunk majd egy-egy NPC-hez.

Az Outcast 2 - A New Beginning még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

5.
5.
#4: Szerintem sima liba. Van belőle egy újabb, az nem biztos, de az original és az újra kiadott original az sima ügy. Mai szemmel nehéz a játék, mert nem fogja a kezed - de mai szemmel jó a játék, mert hiába nem fogja a kezed, még volt benne fantázia és értelem. Na meg a zenéje zseniális.
4.
4.
crytek
Lassan most más neki kéne állni az első résznek talán még fut integrált vga-n
3.
3.
hedzsooo
Ejha, hajrá THQ Nordic! ...Vagy ezt írtam már korábban vhol? :)
2.
2.
Wow...! Az egyik legkomolyabb játék akkoriból. Már akkor is varázslatos volt, de később megvettem az újra kiadott és modern gépeken is működő verziót és utána megvettem a remake-t is! A sztori pedig úgy folytatódik, hogy ezt is megveszem. De cool, ennek nagyon örülök :)
1.
1.
zsocc-nrg
Ez most azért megmelengette a lelkem. 22 év kellett hozzá de végre érkezik a folytatás. Nem semmi! Remélhetőleg az eredeti fejlesztőcsapat még mindig érti a dolgát :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...