Kena: Bridge of Spirits - bemutatkozik a fotómód

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 21.
  • Videó
Önálló bemutatóvideót kapott a Kena: Bridge of Spirits fotómódja, a látottak alapján pedig valóban érdemes figyelmet szánni erre a funkcióra. Egy kis ügyességgel és némi esztétikai érzékkel nagyszerűen megörökíthetjük a játék legszebb pillanatait.

Mi a Gamekapocsnál nagyon szeretjük a fotómódos játékokat - nem véletlen, hogy egy saját Instagram-oldalt is szenteltünk nekik. Így tehát csak örülni tudunk annak, hogy az Ember Lab csapata gondolt a magunkfajta játékosokra, és egy opciókban gazdag fotómóddal dobták ma piacra Kena történetét. A hagyományos filterek, lencsék és pózoltatható karakterek mellett interakcióba léphetünk a játék erdeinek varázslatos lakóival is, így a művészi fotókompozíciók és a gyors szelfik is csak néhány gombnyomásunkba kerülnek majd.

A Kena: Bridge of Spirits a mai naptól elérhető PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Ha lemaradtatok róla, csekkoljátok le a játék launch trailerét is!

3.
Macifasz
#2: PS5-ön tolom, így biztos nem. :-( És a 60FPS-es rendert állítottam be direkt. De a cinematic 20-30FPS-re van belőve sajnos.
2.
hedzsooo
#1: Hetvegen en is nekikezdek, tenyleg nagyon jol fest! Orulok, hogy nem csak kinezetre fest mesesen. ...A filmes reszeknel nem lehet, hogy nalad a bibi, valami kodek-problema esetleg?
1.
Macifasz
Na, ez a Kena egy csoda. Az art style és a látvány lélegzetelállító, tényleg olyan, mintha egy PIXAR rajzfilmben lennénk. Az irányítás könnyed, a harcrendszer jól kezelhető és idővel mocsok látványos lesz, a cukiság faktora pedig olyan magas, hogy arra szavak nincsenek. :-D Egy dolog zavar csak, hogy a klasszikus, nem a játék motorjával készült átkövő videók jó ha 20 FPS-el zötyögnek és emiatt kissé mozaik vetítés hatást keltenek. Engem eléggé kitud zökkenteni főleg, hogy vannak a játék motorjával készült kis rövid videó félék, ahol meg fix 60-al hasít. Értem én, hogy az volt a cél, hogy az átkötő jeleneteket filmszerűvé akarták tenni, de nekem nagyon zavarja a szemem, hogy még a stabil 30 sincs meg alattuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...