Több mint 120 zeneszámmal érkezik a FIFA 22

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts közzétette a FIFA 22 teljes soundtrackjét, és meg kell hagyni, elég masszív listáról van szó. A futballjáték összesen 122 számot tartalmaz majd, melyek közt 27 nemzet előadói képviseltetik magukat.

Az EA legújabb sajtóközleményében a FIFA 22 soundtrackje kapta a főszerepet, és ha a játék nem is az évről évre történő hatalmas innovációiról ismerős, azt meg kell hagyni, hogy a zenei felhozatalt nem aprózta el a stúdió. A széria történetének legnagyobb tracklistjével, összesen 122 számmal érkezik a játék, melyek közül 52 új szám a fő játékmódokat gazdagítja majd. Ezek közt olyan előadókat találhatunk majd, mint a Glass Animals, a CHVRCHES, Polo & Pan vagy Bakar. Néhány előadó egyébként még saját FUT Kitet is kap a játékban: köztük van a Swedish House Mafia, DJ Snake, AJ Tracey és Chika is.

A zenei felhozatal másik fele a VOLTA utcai focis játékmódjához érkezik. Az ide tartozó 70 szám igazi vegyesfelvágott lesz, hiszen a keverékben lesz a hip-hop, grime és többféle elektronikus műfaj is, ezzel megadva a undergroundosabb alaphangot. A játékban feltűnő előadók kapcsán érdemes megemlíteni a nemzetközi diverzitást is: az EA Casper Caant (New York), a Bloodmoont (Ausztrália), Caio Pradót (Brazília) és Hope Talát (London) emelte ki a sorból.

Ha már a megjelenés előtt szeretnétek lecsekkolni a teljes soundtracket, akkor irány a Spotify, a Deezer vagy az Apple Music! Ami pedig magát a játékot illeti, a FIFA 22 október 1-jén érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, illetve a Legacy Edition Nintendo Switchre.

2.
2.
Nothing
Korábban azért sokkal kreatívabbak voltak a soundtrack összeállításánál. Egy ideje már csak felütik egy lobudget ker-rádió napi tracklistáját, tisztán mainstream-termékkapcsolásos alapon. Ráadásul - gondolom - a fele fizus DLC lesz.
1.
1.
Beniciodeltoro
Azért PS5-ön már jöhetne magyar felirat, karrier mód szórakoztatóbb lenne.
Egyszer volt felirat a Fifában, még magyar kommentátor is(Hajdubé ls a Faragóricsi), most éppen ideje lenne visszatérni ehhez a jó szokáshoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...