Switchre tart az Alan Wake Remastered?

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 22.
  • Pletyka
Link másolása
A brazil korosztály-besorolásért felelős szervezetnek köszönhetően idő előtt derült ki, hogy a nemrég bejelentett Alan Wake Remastered az októberi premiert követően valamikor Nintendo Switchen is tiszteletét fogja tenni.

A hónap elején hivatalossá vált, hogy október 5-én visszatér az Alan Wake, méghozzá egy felturbózott kiadás formájában. Az akkor megerősített platformlistáról lényegében csak a Nintendo Switch hiányzott. Úgy néz ki, ezt a hiányt is pótolni fogja a Remedy.

A brazil korosztály-besorolásért felelős szervezet honlapján ugyanis felbukkant (majd el is tűnt) az Alan Wake Remastered Nintendo Switch-adatlapja. A Remedy nem most először tenne kitérőt a kiotóiak hordozható konzolján, hiszen 2020-ban a Control már ellátogatott a platformra, igaz, csak streamelhető Cloud-változatban.

A minden DLC-t is magában foglaló újramelegített kiadásban a készítők lényegében a játék minden eleméhez hozzányúltak. Megújulnak az átvezetők, a játék külleme, de a főhős karaktermodelljét is teljesen újraalkották. PlayStation 5 konzolokon megkapjuk a stabil 60 fps-t, méghozzá 4K-s felbontás mellett. PS4 Prón választhatunk a Performance (60 fps) és a Quality (4K/30 fps) mód között, míg PS4-en 30 fps vár a játékosokra.

Az Alan Wake Remastered PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...