A második szülinapját ünnepli a Call of Duty: Mobile

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 24.
  • Letöltés
Link másolása
Két éve rajtolt el a Call of Duty: Mobile, így jókora újdonságokkal ünnepel a mai napig piszkosul népszerű mobilos lövölde. Jócskán átalakul a battle royale, ráadásul még egy egyjátékos módot is kaptunk.

A Call of Duty battle royale-módjainak sikere tagadhatatlan, legyen szó akár a PC-s és konzolos Warzone-ról, vagy annak mobilos megfelelőjéről. Az efféle játékmódok hosszútávú sikere azonban a folyamatos újdonságokon múlik, a Call of Duty: Mobile fejlesztői pedig nem finomkodnak ezen a fronton, hiszen a játék második évfordulójának alkalmával a Black Ops 4 teljes Blackout térképét elhozták az aprócska készülékekre.

Ez azonban nem minden, hiszen maga a battle royale-mód is alaposan átalakul, legyen szó akár a szebb látványról vagy a játék mozgatórugóiként szolgáló rendszerekről. Búcsút mondhatunk például a felszedhető életcsomagoknak, hiszen mostantól itt is automatikusan regenerálódik a karakterünk élete, ráadásul a túlélési esélyeinket megtámogathatjuk háromféle típusú páncélcsomaggal is. Ezzel párhuzamosan búcsúznak a különféle ritkaságú fegyverek: az Apex Legends rendszeréhez hasonlóan csupasz fegyvereket találunk majd a földön, melyeket aztán a meccs folyamán folyamatosan fejleszthetünk a talált kiegészítőkkel.

Az új szezon természetesen új szezonbérletet is hoz magával, az ilyenkor várt kozmetikai kiegészítők mellett azonban egy új sörétest és egy új scorestreaket is feloldhatunk. Ennél azonban jóval érdekesebb a Blackout pályáján játszódó új egyjátékos mód, melynek során egy foglyul ejtett, majd Captain Price által kiszabadított katonát alakíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...