Ilyen élesben a Battlefield Mobile

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Nem a Battlefield 2042 az egyetlen Battlefield-játék a láthatáron, hiszen már javában készül a széria mobilos vadhajtása is. Az EA néhány országban már teszteli a játékot, így megérkeztek az első gameplay-felvételek.

A hónap elején számoltunk be a Battlefield Mobile érkezéséről, ugyanekkor pedig azt is megemlítettük, hogy az EA máris tesztelésre küldte a játékot Indonéziában és a Fülöp-szigeteken. Egyelőre tehát egy igen korai soft-launchról beszélhetünk, amit érdemes eszerint kezelni, az interneten megjelent videókat böngészve azonban annyit már leszűrhetünk a látottakból, hogy a mobilos lövöldéből nem maradnak ki a széria alappilléreit jelentő kasztok, az olyan klasszikus játékmódok, mint a Conquest, a rombolható környezet, vagy a vezethető járművek.

A free-to-play üzleti modellel érkező, és mikrotranzakciókkal, valamint battle pass-szel megtámogatott játékot egyébként az Electronic Arts új mobilos fejlesztőbrigádja, az Industrial Toys fejleszti. A csapatra vélhetően még hosszas kemény munka vár, hiszen a nemzetközi launch időpontját valamikor 2022-re becsülték.

11.
11.
FekaFOB
Ez nagyon gagyi. A grafika valahol a PS2 es PS3 koze teheto. Ugy latom itt az a cel, hogy barmin elfusson. A jatekmenet is eleg gyenge. Ennel azert tobbet vartam. Viszont ez a BF3 palya ami a videoban is lathato meg mindig nagyon franko.
9.
9.
Stranger
Hát a modellek minősége kb. BF1942. A LOD annyira alacsony ami nem jellemző sem PC lowon, sem konzolon. Élsimítás természetesen nincs. A textúra minőség pedig 90-es évek. Egy paca az egész. :D De 5"-on élvezhető
8.
8.
Qbász
#6: Tényleg úgy néz ki mint a Battlefield 3 Ps3-on vagy a Bad Company 2 ;)
6.
6.
Blueberry
#5: 2040-ből írsz? :o az kb.mint egy ps3 játék
5.
5.
Grabowsky30+
Jó jó mobil játék, és sokat fejlődött a snake óta, de ez akkor is úgy néz ki, mint egy 25évvel ezelőtti játék. Azért ennél már láttam szebbet mobilon is.
4.
4.
logic5
3.
3.
jymri
A textúra minőségén tolhatnak egy kicsit.
1.
1.
Daniel21
Egy Battlefield, "komplex" irányítással, nem mobilra való szerintem... (ezt fájt látni BF rajongóként!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...