Demóval készül az Aeterna Noctis

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 25.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Aeterna Noctis alkotói szerint egy kihívásokkal teli, szemkápráztató metroidvania vár ránk. A teljes élményt ugyan csak decemberben tapasztalhatjuk meg, de a következő Steam Next Festen kipróbálhatjuk, mit tud a demó.

Az Aeternum Game Studios oldalnézetes, platformelemekkel fűszerezett metroidvaniájának egyre közelebb a megjelenése, nem kell azonban decemberig várnunk, hogy belekóstolhassunk. Az Aeterna Noctis ugyanis egy demóval készül az október 1-7. között esedékes Steam Next Festre, amelyben az első szinteket fedezhetjük fel, illetve a Tokyo Game Show-n is többet láthatunk majd belőle.

Az Aeterna Noctisban a Sötétség Királyát irányítjuk, aki egy örök háborúba zárt királyságban küzd a Fény Királynője ellen. A fejlesztők ígérete szerint olyan alkotás lesz, amibe könnyű belerázódni, de nehéz kitanulni minden fortélyát – tizenhat eltérő szint, húsz boss és száznál is több ellenfél vár legyőzésre, na meg számtalan, platformozásra épülő fejtörő.

Az Aeterna Noctist december 15-re várhatjuk PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...