PlayStationökre tart a First Class Trouble

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy luxusűrhajó fedélzetén a vakációból rémálom lesz, amikor a kiszolgálórobotok az utasok ellen fordulnak. A gond az, hogy a robotok teljesen embernek néznek ki, tehát vendégként nem lesz egyszerű rájönnünk, ki tör az életünkre.

A Versus Evil tavasszal jelentette be, hogy felkarolja az Invisible Wallsnál készülő First Class Trouble-t, ami a vérfarkasos/gyilkosos (ki hogy ismeri) játékok legújabb változata. A helyszín ezúttal az ISS Alithea luxusűrhajó, amelynek megkergült központi vezérlőegysége a vendégek ellen fordítja az emberszerű personoidokat. A játékosoknak nyomozással rá kell jönnie, kik a gyilkosok közöttük, akik mindent megtesznek, hogy elveszejtsék a többieket.

A First Class Trouble áprilisban korai hozzáférésbe lépett PC-n, a kiadó pedig most bejelentette, hogy amikor az eléri végleges változatát, a Sony konzoljaira is elviszik a partijátékot – igaz, ehhez dátumot még nem adtak meg.

Teljes cross-play lesz a PC, a PlayStation 4 és a PlayStation 5 között, míg utóbbi platformon néhány olyan funkciót is élvez majd az alkotás, mint a ray tracinggel erősített grafika vagy a DualSense haptikus visszajelzései. A playstationös változat ráadásul minden frissítést és kiegészítőt egyből tartalmaz majd, ami addig PC-n megjelenik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...