A független játékok kiadóié volt a hét

  • Írta: gorien
  • 2021. április 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A mögöttünk lévő hét folyamán három indie játékokra szakosodott kiadó (a Wired Productions, az Iceberg Interactive és a Versus Evil) is saját műsort tartott, hogy bemutassák a közeljövőben megjelenő játékaikat. Ezeket gyűjtöttük össze.

Wired Productions

A hetet a Wired Productions nyitotta a Wired Direct címre keresztelt, majdnem egyórás livestreamjével. Mint az a hosszából is sejthető, nem kizárólag előzetesáradatot kaptunk, a szervezők több interjút is lebonyolítottak a különböző fejlesztőkkel.

Külön már foglalkoztunk a The Falconeer kalózos kiegészítőjével, az Arcade Paradise-szal és a Lumote-tal, de ezen kívül még szerepelt a műsorban a Martha is Dead, a Tiny Troopers: Global Ops, a Tin Hearts, a The Last Worker, valamint a Deliver Us the Moon újgenerációs változata is.


Iceberg Interactive

Az Iceberg Ahead tavaszi helyzetjelentése már szerényebb hosszúságú, csupán tizennyolc perces, de ebbe is fértek bőven játékok. Tizenkét játék kapott helyet a holland kiadó műsorában, amelyek között a Railroad Corporation és a Pax Nova egy-egy DLC-vel képviseltette magát.

A lovecrafti témából beköszönt a Switchre is megjelent Conarium és a konzolokra is várható Transient. A felhozatalból early accessben már elérhető a Star Dynasties, a King of Retail és a Blazing Sails, míg a Lord of Rigel idén válik korai hozzáférésűvé. Még 2021-ben megjelenik az Ambition: A Minuet in Power, a Sacred Fire és a Midnight Protocol, a Circle Empires Tacticst pedig 2022-ben adják ki.

Versus Evil

A Versus Evil nem túlozta el, az általa gondozott játékokat három percben összesűrítette. Részükről új bejelentés volt a Metal Gear Solid ihletésű lopakodós játék, az UnMetal, valamint a zoknigyűjtögetős platformer, a Sockventure.

Ezek mellett ők küldik Steam Early Accessbe 2021 folyamán a First Class Trouble-t (ami az Among Ushoz hasonló imposztorvadászat), az istenöldöklős, kooperatív Almighty: Kill Your Godsot, illetve az artúri mondakört sci-fivel keverő The Hand of Merlint is. Az Apple Arcade-ban már elérhető Hitchhikert pedig áprilisban adják ki PC-re és konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...