Csak jövőre kezdik el keresni az új James Bondot

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A héten landol a mozikban a következő James Bond-film, amelyben Daniel Craig utoljára játssza el a 007-est. Noha ez lesz a legizgalmasabb topik a sorozat kapcsán, egy darabig biztosan nem tudjuk meg, hogy ki veszi át a szerepet tőle.

Magyarországon szeptember 30-án kezdik el vetíteni a mozik a legújabb James Bond-filmet, a No Time to Die-t, amely fontos mérföldkő lesz a sorozat történetében: nem csak, hogy ez a huszonötödik (hivatalos) felvonása a franchise-nak, Daniel Craiget is utoljára láthatjuk a karakter bőrében.

Noha a következő időszak legizgalmasabb kérdése lesz a rajongók számára, hogy ki veheti át a brit szuperkém szerepét, azt a készítők már most leszögezték, hogy ezt egy darabig biztosan nem tudjuk meg. Barbara Broccoli producer a BBC Radiónak adott interjút, és itt árulta el, hogy csak 2022-ben kezdik el keresni az új színészt, nem akarják ugyanis ellopni a rivaldafényt Craig búcsújától.

A másik producer, Michael G. Wilson mindezt azzal egészítette ki, hogy az utódnak nem lesz egyszerű dolga: Craig öt filmben játszotta el Bondot, ez idő alatt pedig új magasságokba emelkedett a sorozat népszerűsége, a Skyfall volt az első epizód, amely több mint egymilliárd dollárt termelt a mozikban. Emellett Craignek köszönhető, hogy az alkotók a karakter egy érzelmesebb, személyesebb, illetve komplexebb oldalát is meg tudták mutatni.

A következő Bond kapcsán még csak találgatásokat hallani, de nagyon valószínű, hogy a pletykák (és Lashana Lynch új karaktere) ellenére a szerepet nem nőnek adják majd. Ezt többek között maga Broccoli jelentette ki, aki állítása szerint szívesen lát újabb női szereplőket a 007-es univerzumban, azonban amíg ő felügyeli a széria sorsát, Bondot meghagyják férfinak.

Craig eközben egy másik interjúban már egy jó tanáccsal is ellátta az utódját: "Ne legyél szar!" - üzente neki.

4.
4.
Hogthar
#3: A címe pedig Charlotte angyalai lesz :D
3.
3.
joshfeed
#1 Charlie Angyalait meg majd faszik játsszák mi ??? Haggyálmán !!! XD
2.
2.
Ooorky
Remélem egy trans buddhista fekete támadó helikopter lesz az új 007.
1.
1.
Shao Kahn
Pedig én örültem volna egy női Bondnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...