RPG-n dolgoznak a Supreme Commander alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega bejelentette, hogy a Dungeon Siege-játékokat és a nem régen megjelent Supreme Commandert jegyző Gas Powered Games csapatát új RPG fejlesztésével bízta meg.
A Sega bejelentette, hogy a Dungeon Siege-játékokat és a nem régen megjelent Supreme Commandert jegyző Gas Powered Games csapatát új RPG fejlesztésével bízta meg. A szerepjáték kizárólag PC-re készül, s a Sega nyugati piaci befolyását lesz hivatott növelni - a cím megjelenését tehát Japánban hiába várják.

"Rendkívüli megtiszteltetés számunkra, hogy a Sega nyugatra szóló üzleti stratégiájának részei lehetünk" - mondta Chris Taylor, a Gas Powered elnöke. "A célunk egy izgalmas, lenyűgöző világba ültetett szerepjáték létrehozása igényes grafikával és remek játékmenettel - meg szeretnénk mutatni a Segának, hogy a lehető legjobb partnert találták meg terveik eléréséhez."
1.
1.
hunlord
Én voltam olyan elvetemült, hogy elolvastam a kommentjeidet. Sok igazság van abban, amiket ide leírtál, de ezt lehetett volna rövidebben is... :) Amúgy hogy ne legyen OFF: én is kíváncsi leszek erre a játékra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...