Sherlock Holmes: Chapter One - így fogunk harcolni

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
Sherlock Holmes elsősorban az elme bajnoka, de a harctól sem ijed meg. A detektív első ügyeit elképzelő Chapter One-ban bőven kijut majd az akcióból, ezért a Frogwares átveszi velünk, hogyan is mennek majd a küzdelmek.

A Frogwares ismét a Sherlock Holmes-legendáriumhoz nyúl a Chapter One-ban, amelyben egy fiatal Holmest ismerhetünk meg, még nyomozói pályája elején. Ebben az epizódban a Cordona szigetén álló szülői házba térünk vissza, hogy a fiatal detektív bűnügyek megoldásába fojthassa bánatát édesanyja halála után. Kora ellenére Holmes nemcsak a dedukció és az álcázás mestere, de a harcé is – ez utóbbi kapja a figyelmet a Frogwares legújabb videójában.

Holmes nem rendelkezik túl sok élettel, így okosan kell megközelítenünk a harcokat is, ugyanis általában egyszerre több ellenféllel is szembe kell néznünk. A fedezékek csak ideig-óráig nyújtanak megoldást, mert azt az ellenségeink megkerülik, de néhány jól irányzott lövés hamar pontot tehet az összecsapás végére.

Ha nem szeretnénk fegyverrel érvényt szerezni az igazunknak, ököllel is hadba vonulhatunk és törekedhetünk az ellenfelek nem végzetes elintézésére. Az, ahogy a harcokat kezeljük, hatással lesz a társunkkal, Jonnal való kapcsolatunkra, így a legtöbb helyzetben az is opció, hogy kidumáljuk magunkat a szorult helyzetből, teljesen megúszva a küzdelmet.

A Sherlock Holmes: Chapter One november 16-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadásokra tovább kell várnunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...