Bemutatkozott a Ghost Recon: Frontline

  • Írta: szlav
  • 2021. október 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ghost Recon-széria huszadik évfordulóját ünnepelve a Ubisoft lerántotta a leplet a sorozat következő epizódjáról. A Tom Clancy's Ghost Recon: Frontline a népszerű battle royale zsáner felé tesz egy jókora kitérőt.

Húszéves a Tom Clancy's Ghost Recon, ezt a jeles alkalmat pedig nem hagyhatta szó nélkül a Ubisoft sem. Ennél azonban többet tettek, a ma esti bemutatón ugyanis leleplezték a széria következő felvonását, amely egy szokatlan kitérőt tesz a szezonálisan frissülő battle royale-játékok irányába.

Habár a fejlesztők messziről elkerülték a battle royale kifejezést, nehéz lenne tagadni, hogy a Tom Clancy's Ghost Recon: Frontline honnan is vette az inspirációt. Az egyjátékos fókuszt hátrahagyva a Ubisoft Bucharest fejlesztése több mint százfős online ütközeteket ígér free-to-play üzleti modell mellett, a sorozat védjegyeként szolgáló taktikai elemektől azonban nem kell teljesen búcsút vennünk.

Az Expedition névre hallgató központi játékmód során háromfős osztagokban fedezhetjük fel a hatalmas nyílt térképet információs csomagokra és más játékosokra vadászva. Ha teljesítettük az adott küldetésünket, a legközelebbi helikopterleszállónál kereket oldhatunk, ez azonban nem lesz triviális feladat, hála a rivális játékosoknak. A különféle operátorokat és kasztokat használó játék láthatóan live service-modellre épít majd, hiszen a fejlesztők máris szót ejtettek a szezonálisan érkező új tartalmakról.

Ha szeretnétek az elsők közt részt venni a Ghost Recon: Frontline tesztelésében, akkor regisztráljatok a játék weboldalán - október 14-én indul az első tesztkör!

Ajándékok a 20. évfordulóra

Nem csak a Frontline-ról szólt a mai előadás - a Ubisoft fejlesztői a múltba révedve megemlékeztek a széria korábbi részeiről is, ez pedig meghozta a kedvüket az adakozáshoz. Október 11-ig három Ghost Recon-csomagra csaphatunk le: PC-n (Ubisoft Connect) miénk lehet a széria legelső része, ha pedig már a Wildlands vagy a Breakpoint játékosai vagyunk, akkor beszerezhetünk egy-egy DLC-csomagot (Fallen Ghosts, Deep State). A Breakpoint játékosainak egyébként kifejezetten érdemes nyitva tartani a szemüket, hiszen a máig folyamatosan frissülő játék hamarosan megkapja a legújabb fejezetét, az Operation: Motherlandet.

Ezt tartogatta tehát a Ubisoft ma esti adása. Ha szeretnétek visszanézni a teljes műsort, kattintsatok ide!

8.
8.
Hogthar
Nem is értem, hogy mi van az Ubisoft-val, annyira mellékvágányra kerültek mostanában. Bár lehet ezzel én vagyok így, vagy már nem érzem a mostani trendekelt, de egyszerűen nem tudok egy játékukra se ráhangolódni.
Ghost Recon wildlands-nél, már kezdtem reménykedni, mert az egész tűrhető volt, sőt bizonyos részeknél egész hangulatos a repetitív buta küldetéseihez képest is. Viszont a Breakpoint bukása után, úgy tűnik félreértették a problémát. Nem is értem ezt, hogy gondolhatták komolyan.
Az egyetlen érdekes tényező a belső nézetes perspektíva, visszakanyarodnak a gyökerekhez. Bár nagyon élvezetes volt külső nézetben is, örültem volna egykét helyzetben egy belső nézetes opciónak a Wildlandsben vagy a Breakpointban.
Bár az utóbbit az se mentette volna meg.
7.
7.
Stranger
#4: Az a fura, hogy régen pl. egy Splinter Cell-nél volt külön kooperatív kampány. Egy Vegas-nál volt rendes kampány amit coop-ban kilehetett tolni és más játékmódok ahol együtt lehetett játszani. Ma csak co-op van és semmi más. Pedig most jön belőle több pénz és kilehetne elégíteni mindenki igényét.
5.
5.
Zisten
Akarnak egy szeletet a Battle Royale tortából, de szerintem kicsit elkéstek.
A Wildlands idejébe kellett volna ezt behozni, az még jó rész volt és lett volna érteleme is, de ma szerintem bukta lesz.
Az meg, hogy a Breakpoint nem hogy fejlődött, hanem butult a Wildlandshez képest egyenesen VICC!
4.
4.
C0m1n65un
#3: Jó lenne, de csak akkor, ha a single player részre koncentrálnának (amit nem fognak meg tenni). Nekem Siege óriási csalodás volt. Nagyon vártam, aztán kaptam egy elnyújtott unalmas tutorial-t, és az engem csak pillanatokig lekötő multit.
3.
3.
hedzsooo
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 3-at a nepnek, eleg ebbol a sok gyokersegbol... :)))
2.
2.
Matt94
Most ez fps? Ennek mi értelme?
1.
1.
Raam989
A taktikai játékmenettől már a future soldier után búcsút vett nem csak a gr széria, hanem az egész ubi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...