Huszadik születésnapot ünnepel a Kingdom Hearts

  • Írta: gorien
  • 2021. október 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Jövőre lesz kereken húsz éve, hogy a Square Enix és a Disney világa először keveredett. A kiadó többféle módon is készül az ünneplésre, és egy videóban gyűjtötte össze, hogy pontosan mivel is.

A Kingdom Hearts 2002-ben kezdte meg diadalmenetét a Square fejlesztésében, Tetsuya Nomura rendezésében. A kiadó és a Disney karaktereit vegyítő játéksorozat majd' egy tucat részt megélt már, a kritikusok és a játékosok körében is népszerű, összesen 35 milliónál is több példány talált gazdára az egyes felvonásokból. A széria legutóbbi darabja, a Melody of Memories tavaly jelent meg.

A Square Enix már készül megünnepelni a huszadik évfordulót (aminek előszele volt Sora csatlakozása a Super Smash Bros. Ultimate-hez), és össze is foglalta a fentebbi videóban, hogy mire számíthatunk.

Például kiderült, hogy a fő trilógia a Nintendo Switchet is be fogja venni: külön-külön, de egyetlen felhőalapú csomagban is megtalálhatjuk majd a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX-et, a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue-ot, a Kingdom Hearts III-at és annak Re Mind DLC-jét. A Kingdom Hearts: Dark Road utolsó fejezetét pedig télen várhatjuk, és ezúttal nem lesz szegmensekre bontva.

A mobilos Kingdom Hearts: Union χ a bejelentéssel egy időben kapott egy ingyenes offline verziót, amelyben Theatre módban végignézhetjük a teljes sztorit. Emellett megvillantottak néhány ünnepi merchöt és egy huszadik évfordulós eseményt is, ám utóbbi részleteire még később fognak visszatérni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...