Megnehezítik a vásárlást a PS3-on és a PS Vitán

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 7.
  • Hír
Link másolása
Noha a Sony az utolsó pillanatban megkegyelmezett a PS3 és a PS Vita digitális áruházának, most alaposan megnehezíti a használatukat: október végétől nem lehet bankkártyával és PayPallel fizetni ezeken a platformokon.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Sony az utolsó pillanatban - természetesen rajongói nyomásra - megkegyelmezett a PS3 és a PS Vita PlayStation Store-jának, azonban nem lehet felhőtlen az öröme azoknak, akik továbbra is aktívkodnának ezeken a platformokon, és játékokat is vásárolnának.

A Sony ugyanis bejelentette, hogy október 27-től megszünteti a bankkártyás és a paypales fizetési lehetőséget a két konzolon, ami azt jelenti, hogy bár továbbra is vásárolhatunk, ehhez először fel kell töltenünk a profilunkhoz tartozó virtuális pénztárcát PS4-ről, PS5-ről, PC-ről vagy mobilról, esetleg be kell szereznünk egy ajándékkártyát - ezek ugyanis továbbra is használhatóak maradnak.

A cég nem magyarázta meg a döntését.

9.
9.
HMoody
#8: Tehát nem rendeltetésszerűen használod a dolgot és panaszkodsz, hogy extra biztonsági lépésekre kényszerít a rendszer... Hát... A hiba itt nem a Sony oldalán van.
8.
8.
Gora
Nekem nincs saját kártyám, mindig kitöröltem ismerőseim kártyáit. Amikor utoljára próbáltuk már vmi QR kódos hülyeséget dobott fel akkor lett elegem belőle. Azóta csak feltöltő kártyázok. Legalább nem kell megadnom cimbiknek a tartozást. :D
7.
7.
Anti4730
#4: En se tapasztalam semmi ilyet, egyszer elmented a bankkartyad adatait, es kesz, onnantol ket kattintas es meg van véve a jatek.
6.
6.
HMoody
#4: Mint pl? Semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
5.
5.
Heldengeist
#2: Nem is a PS3 a lényeg, hanem a Vitára még vannak/voltak elvétve friss megjelenések.
4.
4.
Gora
Nem mintha olyan könnyű lenne a mostani konzolokon is kártyázni. Vagy 3-4 féle "fárasztó" biztonsági lépcső van. Én már csak feltöltő-kártyázok amúgy is.
3.
3.
Zisten
#2: Igen, mert ott már nem akcióznak hetente.
Akkor van akciós ára valaminek PS3/PSVITA, ha Cross-buy PS4-el a cucc.
Mert akkor azok is akciósak lesznek.
2.
2.
shatterhand
Tokmindegy. Visszamentem ps3ra és ijesztő milyen árak vannak. Nyoma sincs pár ezres áraknak. Lemezen 500-2000ig barmit be lehet szerezni szerencsére
1.
1.
Heldengeist
Várható volt, hogy nem hagyják annyiban a dolgot. Így tovább csökkentik a store forgalmát, aztán 1 éven belül megint megkísérlik a lelövést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...