Riders Republic - mi vár ránk az első évben?

  • Írta: szlav
  • 2021. október 8.
  • Letöltés
Link másolása
Már a kanyarban vannak a Riders Republic őrületes versenyei, a Ubisoft pedig gondoskodik róla, hogy a premier után se unatkozzunk az extrémsportok világában. A legújabb előzetes az első év extra tartalmait mutatja be.

A Ubisoft már a kezdetektől élő szolgáltatásként álmodta meg a Riders Republicot, ami azt jelenti, hogy az első napon kezünkbe kerülő játék csak a jéghegy csúcsa lesz. A franciák már betáblázták a premiert követő első év szezonális újdonságait és a fizetős bérlet extra tartalmait - lássuk, hogy mivel lesz dolgunk!

A játék megjelenésekor máris életbe lép a pre-season, amely a szezonális újdonságokat megelőzve heti kihívásokkal és a velük járó exkluzív jutalmakkal bombázza a játékosokat, a Year 1 Pass tulajdonosai ráadásul két rakétameghajtású járgányra is lecsaphatnak majd. Ezt követi majd a téli sportokra összpontosító Winter Bash és az új 6v6-os játékmóddal érkező Showdown Time szezonja, amelyek kozmetikai extráiból ismét csak a szezonbérlet tulajdonosai hozhatják ki a maximumot. Az első évet a harmadik szezon zárja majd, amely egy új járgánnyal, a BMX-szel egészíti ki az extrém sportversenyek világát.

A Riders Republic október 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, illetve PlayStation 5-re.

1.
1.
obyhun
Nagyon várom már az Online futamok miatt is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...