Küklopszok is érkeznek az Orcs Must Die! 3-ba

  • Írta: gorien
  • 2021. október 9.
  • Letöltés
Link másolása
Az Orcs Must Die! 3 egy évnyi Stadia-exkluzivitás után új platformok felé is nyitott, de a Robot Entertainment még nem végzett a játékkal. A közelgő Cold as Ice kiegészítőben küklopszok is csatlakoznak a háborúhoz.

Az Orcs Must Die! 3 a második rész után húsz évvel veszi fel a történet fonalát, és az orkok és szövetségeseik végeláthatatlan serege nem látszik apadni – ezt azonban sokáig csak a Stadia-használók tapasztalhatták meg. Nyáron azonban véget ért az exkluzivitás, és új platformokat hódított meg a játék, amely épp a bővülés határán áll.

A november 11-re várható Cold as Ice DLC egy vadonatúj fajt ereszt rá a játékosokra: a többieknél sokkal szívósabb küklopszokat. Az egyszemű óriások sámánjai képesek tönkretenni a csapdáinkat, míg a delejes küklopszok szemsugara elől szinte lehetetlen elmenekülni – ha pedig bármelyik támadó elpatkolna, az csak új erőt ad a közelében álló fajtársainak.

Három új pályán fog meggyűlni a bajunk a küklopszokkal, de nem leszünk teljesen fegyvertelenek. Kapunk egy új lángszórófegyvert, egy csapdát, ami aranyba foglalja azt, aki beleesik, a Küklopsztekintet ékszer pedig képes kővé változtatni a támadókat. Az Endless játékmódba is bekerülnek a jeges pályák, de a Master’s Courtyard és Hidden Dock szcenáriókat máris megtalálhatjuk ott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...