Digitális kártyajátékkal támadnak a DC-hősök

  • Írta: gorien
  • 2021. október 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Superman, Batman és barátaik, illetve legnagyobb nemeziseik jövőre egy digitális kártyajátékban köszönnek vissza. A DC Dual Force a szokásos kártyagyűjtögetés mellett arra is esélyt ad, hogy a DC Comics legnépszerűbb füzeteit végigjátsszuk.

Tegnap jelentette be a DC Comics, hogy összefog a kártyajátékokban jártas Cryptozoic Entertainmenttel és a japán Yuke'sszel (ami többek között a WWE 2K-sorozaton is dolgozott), hogy digitális kártyajátékba költöztesse a legnépszerűbb karaktereit. A hősöket és gonoszokat is felvonultató DC Dual Force jövőre fog megjelenni. 

A Cryptozoic már egy évtizede dolgozik együtt a DC-vel, és a DC-karaktereken alapuló, asztali kártyajátéka az egyik legnépszerűbb terméke is. A csapatnak ezen túl is van tapasztalata a kártyajátékok terén: a World of Warcraft Trading Card Game-en is dolgoztak, az alapító Cory Jones pedig a Hearthstone-ba is besegített a Blizzardnál.

A free-to-playnek ígért DC Dual Force gameplay-előzetest még nem kapott, de Jones interjút adott a GameSpotnak, amiben elárult egyet s mást a játékról. A pakliépítés során két karaktert rendezünk majd egy csapatba, és a kettejük saját gyűjteményéből válogatott lapokat játsszuk ki a meccseken. Már induláskor számos kártyatípust és különleges hatást biztosító kulcsszót találunk.

A játékban a szokványos pakliépítgetés, kártyagyűjtögetés és párbajozás mellett a PvE-tartalmak is nagy szerepet kapnak majd. Jones ígérete szerint a játékosok minden héten újabb és újabb egyszemélyes kalandra indulhatnak, amelyek révén a DC Comics leghíresebb képregényeit élhetik újra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...