Életre kel a Riders Republic világa

  • Írta: szlav
  • 2021. október 13.
  • Videó
Link másolása
A Riders Republic adrenalinhajhászai nem bánják majd meg, ha két őrült verseny közben megállnak egy percre, hogy szemügyre vegyék a környezetüket. A legújabb kedvcsinálók a hatalmas játszóteret mutatják be közelebbről.

Habár a Riders Republic elsősorban a száguldásról szól majd, a természetkedvelők is jól érezhetik magukat a játékban barangolva. Az extrémsportok lélegzetelállító világában zöldellő erdők, hófödte hegycsúcsok és hatalmas kanyonok várnak arra, hogy meghódítsuk őket - ezt mutatja be a legfrissebb előzetes is:

A látványos trailer mellé érkezett egy rövid fejlesztői videó is, amelyben Yann Fieux, a játék világának tervezője mesél arról, hogy miféle valós elemekből áll össze a Köztársaság. Valódi varázsvilágról beszélhetünk, hiszen a fejlesztők gyakorlatilag egybegyúrták az USA legszebb nemzeti parkjait egyetlen koherens, szabadon bejárható térképpé. A túrázók többek közt felfedezhetik majd a Yosemite-völgy, a Teton-hegység vagy a Bryce Canyon legnagyobb földrajzi jellegzetességeit, ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy nyakon csípnek bennünket a parkőrök.

A Riders Republic október 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Google Stadiára, valamint Amazon Lunára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...