Boomer Gamer - indul a Gamekapocs podcastje

  • Írta: Gamekapocs
  • 2021. október 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Új korszak kezdődik a Gamekapocs életében, összegyűjtöttünk egy csomó ötletet, amely mentén bővíthetnénk az újság tartalmát. Adta magát, hogy újítsunk be podcastekkel is: ennek az első fecskéje a Boomer Gamer.

A Boomer Gamert a Gamekapocs új munkatársai, Geri és Fritz készítik, és ahogy azt a podcast címe sejteti, igyekeznek az idősebb gamereket is megszólítani a műsorral. A hangsúlyt elsősorban a játékok kapják, de lesz még szó filmekről, sorozatokról, könyvekről és sportról is: az első, kísérleti adást már feltöltöttük a YouTube-csatornánkra és a Spotify-ra is, a fókusztémája pedig az Amazon új MMORPG-je, a New World.

Fogadjátok sok szeretettel, nagyon várjuk a visszajelzéseket! Indítottunk egy Discordot is, ahol megoszthatjátok az ötleteiteket velünk - csatlakozzatok oda is!

15.
15.
C0m1n65un
#6: Én többször is el szoktam olvasni, mielőtt rányomok a küldésre, de mégis néha van, hogy valami hibát csak utána veszek észre, vagy csak ki akarom bővíteni valamivel a mondandómat. Azért rinyálunk itt ezért, mert a legtöbb oldalon ez a funkció már 5 évvel ezelőtt is természetes volt. A nagyobb probléma egyébként az, hogy mobilon nagyon nem jól működik az oldal. Gondolom te erre azt mondod, hogy olvassuk gépről, de ez nem így működik. Legalább annyit reagálhatnának, hogy észleltük a problémát, és majd dolgozunk rajta.
14.
14.
JohnSpartan
#12: A sikolyos cikk kemmentek is megkapta a kèp gallèriát! XD
12.
12.
JohnSpartan
Ha újítás akkor jól esne egy szerkesztès gomb ès az sem lenne utolsó ha mobilon ki lenne javítva az a mindig felmerülő hiba hogy (nèhány cikknèl ès kommentnèl kèp gallèria jön elő). Thx!
10.
10.
_Giskard_
#8: Így van. Például felszállok a villamosra és miután elindultam, miért nem tudok mégsem felszállni? Szemét BKV. :)
Szóval a példa nem jó, de a kérés jogos. Remélem az új vezetés lép ez irányba is, várjuk a bejelentést.
9.
9.
Hunszi
Srácok, ha podcastelni akartok vegyétek a fáradtságot, és használjatok normális mikrofonokat, mert ez így vállalhatatlan, nem 2010-ben vagyunk. Ha csak hanganyag van, akkor az legalább legyen élvezhető. Pl. FIFINE K669B vagy hasonló, 10-15 között már tökéletesen alkalmas mikrofonokat lehet venni.
8.
8.
GemForge
#6: Ja! Pár hülye meg még a tömegközlekedést is kritizálja...
...ahelyett, hogy gyalog menne.
7.
7.
GemForge
Esetleg ha el is olvasnátok a kommenteket! Reagálnátok az oldallal kapcsopatos kritikákra... Talán, ha ki is javítanátok azt, amiről többen említést tesznek alább!
Na az lenne az új korszak.
5.
5.
C0m1n65un
Tetszik az ötlet. Holnap igyekszem majd meghallgatni az adást.

Viszont én is jelezném felétek, hogy mobilon valami nagyon nem okés az oldallal, és tapasztalataim alapján ez egyre rosszabb. Először azt hittem, hogy csak nálam, de látom többen is jelezték. Sokszor, amikor egy hírre kattintok, akkor valamelyik régi kép jön ki a galériából.
4.
4.
elgeri
Nagyon szépen kérlek tegyétek fel iTunes-ra is. Ezer hála!
3.
3.
_Giskard_
Grat skacok, azért látszik hogy nem ma kezdtétek. (mármint a gaminget is...)
Régen röhögtem ilyen jókat és tényleg jók az ajánlók is. A Mad Max itt csücsül a PS4-en régóta, szemezek mindig vele, most neki is fogok ugrani :)
Remélem heti rendszerességet terveztek.
Azért nem elbízni magatokat, sajnos a hazai gamer podcastok nem a legjobbak, lejt a pálya.
Sok sikert, hajrá!
1.
1.
godach
Sok sikert kívánok hozzá, de engedjétek meg, hogy megjegyezzem... Mégaz hogy a webes felület hiányos és fejlesztésre szorul, de mobilon kritikán aluli az oldal működése :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...