Nem indul el a Ghost Recon: Frontline tesztje

  • Írta: gorien
  • 2021. október 14.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ubisoft a Ghost Recon-sorozat huszadik évfordulójának megünnepléseként bejelentette a battle royale-ok felé kacsintgató Ghost Recon: Frontline-t. Ma indult volna az első zárt tesztje, de a franciák meggondolták magukat.

Húszéves a Ghost Recon-széria, az ünneplés keretében pedig bejelentette a Ubisoft a múlt héten, hogy közeledik a következő epizód, a Ghost Recon: Frontline. Az új illesztés free-to-play modellel készülne, százfős csatákat ígérve, és miközben egyértelműen a battle royale-okból merít, a sorozatra jellemző taktikusságot sem hagyná teljesen el. Az első tesztjét mára ütemezték be.

A fejlesztők azonban tegnap váratlanul visszakoztak, és elnapolták a zárt tesztet, az új időpontját pedig egyelőre nem is árulták el. A Twitter-bejegyzés konkrét indokot nem is említ (azon túl, hogy „a fejlesztőcsapat elkötelezett a legjobb élmény megalkotása mellett”), de biztosan köze van a Frontline nem túl szívélyes fogadtatásához: a youtube-os bejelentővideón a cikk írásának idején például majdnem hétszer annyi dislike van, mint like.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...