Áttekintő előzetesen az Into the Pit

  • Írta: gorien
  • 2021. október 15.
  • Videó
Link másolása
Mágusok leszármazottjaként indulunk csatába démonok és más rémek ellen a Nullpointer Games játékában, amit a klasszikus FPS-ek ihlettek. Az Into the Pit hamarosan megjelenik, ezért egy friss előzetes összefoglal minden tudnivalót.

A Microsoft gamescomos műsorában mutatkozott be az Into the Pit, amit a Humble Games karolt fel kiadóként, és azon játékok sorát gazdagítja, amelyek már a megjelenéskor az Xbox Game Pass kínálatába kerülnek – a nem előfizetők egyébként október 19-től találhatják meg PC-n és Xbox One-on. A fejlesztők összedobtak egy áttekintő előzetest, hogy tudjuk, mire számítsunk.

Az Into the Pitet a klasszikus FPS-játékok ihlették, csak itt nem puskáink, hanem pusztító varázslataink lesznek. Egy máguscsalád leszármazottjaként utazunk egy távoli faluba, amit maguk alá gyűrtek a sötétség erői. A roguelite-elemeknek hála a gyors pályák között nem lesz két ugyanolyan, rituálék révén lehet ráhatásunk arra, hogy milyen ellenfelekkel csapunk össze. Ha megmentjük a bajbajutott falusiakat, akkor pedig állandó bónuszokat is feloldhatunk magunknak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...