GC 2021: Futottak még a Microsoft műsorában

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei Gamescom ugyan csak holnap indul, de a Microsoft már ma este összeült, hogy bemelegítse a játékostársadalmat. A nagyobb bejelentésekkel külön foglalkoztunk, itt összegyűjtjük a kisebbeket.

Age of Empires IV

Az Age of Empires-sorozat várva várt következő részének megjelenése egyre közeledik, így értelemszerűen nem hagyhatta ki a Microsoft ma esti műsorát. És mi mással lehetne jobban hangolni a népet október 28-ra, mint egy történelmi áttekintéssel egy trébuchet-ről?

Crusader Kings III

A minap felröppent a pletyka, hogy konzolokra is ellátogat a Paradoxon Interactive stratégiai játéka, a mai műsor pedig megerősítette. A fejlesztők az alapoktól építik fel a konzolos irányítást, az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 erejének hála pedig töltőképernyőkkel sem kell bíbelődnünk.

Humble Games-válogatás

Az Xbox Game Pass eddig sem szűkölködött játékokban, és ezután sem kell attól tartanunk, hogy elapadnának. Ezúttal a Humble Games gyűjtötte össze azokat az általa felügyelt címeket, amelyek már a megjelenés napján bekerülnek a szolgáltatásba.

Ezek között találjuk az Archvale-t, a Bushident, a Chinatown Detective Agencyt, a Dodgeball Academiát, a Flynn: Son of Crimsont, a Midnight Fight Expresst, a Next Space Rebelst, a Signalist, az Unpackinget és az Unsightedet.

Into the Pit

A most bemutatkozó Into the Pit is a Humble Games istállójából kerül ki, és ezt is már az első napon köszönthetjük a Passben. A retró lövöldék hangulatát és bősz mozgalmasságát idézi meg ez a játék, amelyben egy elátkozott falut kell megszabadítanunk a démonoktól a saját varázserőnket latba vetve. Október 19-én jelenik meg.

Neverwinter

A Nevewinter online világában mostantól bárdként is a húrok közé csaphatunk, az új játékosokat pedig újraszabott szintlépési rendszer segíti a belerázódásban.

Sea of Thieves

A kalózok élete soha nem unalmas. Ugyan ezúttal nem egy Jack Sparrow kaliberű crossover érkezik, de a mától szeptember 7-ig tartó Making Mayhem eventben Borderlands tematikájú hajóra tehetünk szert.

Stray Blade

A Stray Blade Acrea elveszett völgyébe kalauzol, ahová egy ismeretlen varázs köt minket – csakis küzdelem árán nyerhetjük el a szabadságunkat. Óriások és rég elveszett városok, ősi titkos és halálos ellenségek várnak ránk ebben a 2022-re várható akció-szerepjátékban.

The Gunk

A SteamWorld alkotóinak legújabb játéka a tavalyi bemutatkozás után végre játékmenetet is villantott. Egy haldokló bolygót kell megmentenünk a gunk nevű valamitől, és a tervek szerint még idén hozzákezdhetünk.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
2.
crytek
#1: Igen. Jövőre E3-én talán lesz belőle egy CGI esetleg
1.
1.
markoci555
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...