Új játékon dolgoznak a We Happy Few alkotói

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 18.
  • Hír
Link másolása
A stúdió egyik munkatársa, Naila Hadjas nemrég az Xbox Squadnak adott interjút, amiben elárulta, hogy nem csak megduplázódott a csapat létszáma, de a We Happy Few után egy teljesen új játék fejlesztésébe is belekezdtek.

A Contrast és a We Happy Few játékokat is fejlesztő Compulsion Games egy teljesen új játékon dolgozik. Ezt a csapat egyik tagja, Naila Hadjas árulta el az Xbox Squadnak adott interjúban. A beszélgetésből kiderül, hogy ez az első olyan játékuk, amit már a Microsoft teljes felügyelete alatt fejlesztenek, ami nem is csoda, hiszen 2018-ban a Ninja Theory, a Playground Games és az Undead Labs mellett a Compulsion Games is csatlakozott az Xbox Game Studios gárdájához.

Ennek a lépésnek köszönhetően a csapat létszáma időközben megduplázódott, amihez meg kellett tanulniuk adaptálódni, de úgy érzik, ez a folyamat jól sikerült. Hadjas azzal folytatta, hogy az a céljuk, hogy megtartsák a stúdióra jellemző egyedi hangvételt, miközben továbbra is azon lesznek, hogy sajátos, magukhoz hű alkotásokkal álljanak a publikum elé.

Az új projekt kapcsán annyi derült ki, hogy néhány hónappal a We Happy Few után kezdtek el dolgozni rajta, és jellegét tekintve egy történetközpontú, külső nézetes narratív cím, ami a legutóbbi játékukkal ellentétben valószínűleg már nem lesz kipróbálható korai hozzáférésű játékként.

Arra a kérdésre, hogy mikor láthatjuk majd először a titokzatos címet, Hadjas nevetve azt válaszolta, hogy fogalma sincs.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...