Friss traileren a Ghostbusters: Afterlife

  • Írta: szlav
  • 2021. október 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Többször is elhalasztották, de idén novemberben végre vászonra kerül az eredeti Ghostbusters-filmek egyenesági folytatása, a Szellemirtók: Az örökség. Lássuk, hogy megérte-e várni rá!

Készül már egy ideje a Ghostbusters: Afterlife, de nincs mit tenni, ilyen időket élünk mostanában. Az eredeti filmek örököse - amely felett egyébként Ivan és Jason Reitman bábáskodott -  még 2019-ben kapta meg az első előzetesét, amely után másfél évet kellett várnunk a második trailerre. Szerencsére már biztosra vehetjük, hogy nincs messze a premier - szinte már halljuk is távolból az Ecto-1 szirénáját és a Szellemirtók indulóját.

A szellemirtók új generációját Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace és Paul Rudd képviseli majd, de a filmben visszatérnek majd az utánozhatatlan veteránok is. Ahogy azt már korábban láthattuk, Dan Aykroyd, Bill Murray, Ernie Hudson, Sigourney Weaver és Annie Potts is felbukkan a jól ismert szerepében.

A Szellemirtók: Az örökség november 18-án kerül a mozikba.

8.
8.
mdr88
Na ez egy hangulatos kis nosztalgiaorgiának tűnik... megnézős :D
7.
7.
Nothing
#4: C64-en szerettem. Mivel előbb került elém a játék, mint a film, én is azt hittem, hogy a Zuul valami new york-i turistalátványosság. :D
6.
6.
C0m1n65un
#4: Én gyerekfejjel nem tudtam rájönni, hogy mi a lényeg, mit kell csinálni, de most csak azért is rákeresek, és nézek belőle egy rövidke gameplay-t.
5.
5.
Aborg
Dragam, a kolykok osszellemeskednek
2.
2.
Robilluma
Megláttam a trailer végén Carrie Coont, így tuti megnézős :D
1.
1.
Aanash
Az a szarvas akármi olyan ismerős, a régi filmekben is benne volt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...