DOOM Eternal - hamarosan itt a hordamód

  • Írta: gorien
  • 2021. október 21.
  • Videó
Link másolása
Az id Software hónapokkal ezelőtt ígérte meg, hogy a DOOM Eternal démonvadászatát hordamóddal is kibővíti, ennek az ideje pedig hamarosan elérkezik. Kedvcsinálásként egy rövidke teasert is kaptunk.

Az id Software minden erőfeszítése ellenére a DOOM Eternalnak le kellett mondania az Invasion játékmódról, amelyben mások végigjátszásának démonait megszállva futhattunk volna ámokot, a stúdió azonban megígérte, hogy helyette egy egyszemélyes hordamódot fog kapni a játék. Ennek az ideje egyre közelebb van, tudtuk meg a fejlesztők tweetjéből.

A 6.66-osnak számozott frissítés nemcsak a hordamódot hozza magával, de két új mesterszintet is, illetve a Battlemode 2.0 is átalakítja némileg a 2v1-es játékmódot. Aki szeretné élőben látni a hordamód premierjét, annak éjjel fél kettőig kell fennmaradnia, akkor leplezi le ugyanis az id Software a Twitch-csatornáján.

Maga a játékmód és a 6.66-os patch újdonságai október 26-án kerülnek be a DOOM Eternalba annak minden platformján, azaz PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Series X/S-en, Nintendo Switchen, valamint Stadián.

5.
5.
dcba
#4: A multi mod szerintem ertekelhetetlen volt, en kinyomtam az osszes achievement-et es amint az megvolt soha tobbe nem nyultam a multihoz.

Szerintem a Doomhoz tokeletes volt az a multi amit a 2016oshoz csinaltak, attol tobb nem kell.

Viszont a single player resze a jateknak hibatlan es imadom :)
4.
4.
Falcon
Rendes multi kellene bele nem horda mod
2.
2.
Ps fanboy
#1: De most egy spejz méretű helyiségbe leszel beszorítva és úgy özönlenek rád az ellenfelek.
1.
1.
Raam989
Dehát... gyakorlatilag az egész játék egy hordamód... A nagy pályán belül mész a sok kicsi aréna közt, ahol kb hullámokban jönnek rád az ellenfelek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...