Hivatalos: új memóriakártyák jönnek az Xboxhoz

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 22.
  • Hardver
Link másolása
Október elején még csak pletyka volt, tegnap viszont hivatalosan is bemutatkoztak a Seagate által gyártott új memóriakártyák, amelyekkel az Xbox Series X/S konzoljaink alaptárhelyét tudjuk bővíteni.

Az Xbox Series X/S konzolok meglehetősen visszafogott tárhelykapacitással kerülnek forgalomba, így ha valaki egyszerre több játékkal is szeretne játszani, akkor számára mindenképpen mentőöv lehetett a Seagate által gyártott, eddig csak 1 TB-os méretben kapható kiegészítő. 

A memóriakártya ára sajnos elég borsos, mert általában 220 dollár környékén szokott mozogni, így a múltkori szivárgás után sokan örülhettek, akkor ugyanis úgy tűnt, hogy a Microsoft egy 512 GB-os változatot készül a piacra dobni. 

Ez végül igaznak bizonyult, ugyanis az Egyesült Államokban november közepén már kapható lesz a kisebb változat, amiért 140 dollárt kér majd el a Microsoft. Ráadásul aki nem elégszik meg a kisebb memóriakártyával, akkor az december elején lecsaphat a szintén megerősített 2 TB-os verzióra, aminek viszont egészen hajmeresztő ára lesz, hiszen 400 dollárt fognak elkérni érte, ami azt jelenti, hogy ebből akár még egy Xbox Series S-t is vásárolhatnánk.

Természetesen az árazás régiónként és országonként is változhat, de ismerve a hazai helyzetet, nem lennénk meglepődve, ha a magas áfakulcs és az árfolyamokból adódó plusz terhek mellett nálunk még drágábban lehetne majd hozzájutni a két új kiegészítő bármelyikéhez.

9.
9.
Ooorky
Lassan, de biztosan közeledik a karácsony, Józsika követeli a konzolt és anyukának a boltba belépve 2 választása van: Series S vagy Switch.

Ebbű baj lesz more.
8.
8.
semike
#3: Üdv,Őrnagy kolléga!
Nos és pár évet elvegetáltam Spanyolhonban még “fénykoromban” akkor egy átlagos kecó nálunk a faluba (ami egy 20.000res város volt) 70.000 euroba kerűlt.Az lófütty….Mai napig simán kapsz korrekt áron kecót/lakást Quessada-n/Alicante.
Szóval ez az ingatlan biznisz nem minden esetben állja meg a helyét,bár az is igaz erről is a rohadt kapitalista rothadó Brüsszel tehet… :))))
7.
7.
delphijos
#: Hát ha a “rendes” SSD árakat nézem akkor ahhoz képest egyik se valami árbarát.
6.
6.
Most nagyon nem lennék meglepve, hogy ha úgy vennék a 2T-st, hogy nem tudnának eleget gyártani belőle... Világ, meg minden...

Tudom, hogy ez csiribiri meg macskajancsi dumának tűnhet, de tényleg nem annak szánom. A képen az van, hogy fent van pár játék és hogy mennyi hely van. Tudom ez nem HC használat és nincs benne COD meg ilyen 100 gigás darabok sem. ¯\_(ツ)_/¯ De ami ott van azért azt sem két óra lejátszani és van még simán placc bármit leszedni.

https://i.imgur.com/NJoQary.jpg


Szóval én nem panaszkodom a hely miatt, de kinézem a népekből, hogy megvegyék a 2T-st akkor is, ha karaj nincsen rá szükségük.
4.
4.
zozo76hun
A 2 Tb-os SSD egyszeruen nem eri meg, akkor inkabb veszek meg egy konzolt...
3.
3.
Őrnagy
#1: Házat. Az ingatlan az olcsóbb, mint a hanyatló nyugaton.
2.
2.
habo
1.
1.
semike
Nálunk mit lehet NEM drágábban megvenni?!
(Költői kérdés)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...