Lelepleződött a Stardew Valley alkotójának új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Stardew Valley alkotójának új játékában egy olyan csokigyárat kell üzemeltetnünk, ami egy szellemek lakta kastélyban működik. A bejelentés szerint olyan élményekben lesz részünk, amelyek túlmutatnak a hétköznapokon.

Eric “ConcernedApe” Barone, a Stardew Valley alkotója egy friss blogbejegyzésben rántotta le a leplet legújabb fejlesztéséről, a Haunted Chocolatierről, ami ugyan első ránézésre kísértetiesen hasonlít a fejlesztő földművelős játékára, de valójában teljesen más, "a hétköznapi dolgokon túlmutató élményt" kapunk majd.

A játékban ugyanis egy szellemekkel teli kastélyban található csokigyár új tulajdonosát alakítjuk, akinek a különböző nehézségek ellenére valahogy meg kell próbálnia rentábilissá tennie a gyár működését. Ebben szerepet kap majd egy csokibolt is, amit szintén nekünk kell üzemeltetnünk.

A játék a szerepjáték-szimuláció vonalon fog mozogni, a hangsúly pedig a különböző összetevők gyűjtögetésén és a csokoládé készítésén lesz, de közben számos kalandba is belebonyolódunk, így választásokon alapuló párbeszédeket folytathatunk majd NPC-kkel, harcolhatunk a minket kísértő szellemekkel.

A Haunted Chocolatier fejlesztése tavaly vette kezdetét, de Barone szerint rengeteg még vele a munka, ennek megfelelően csak annyit tudni, hogy PC-re biztosan megkapjuk, de hogy mikor, az jó eséllyel sokáig nem derül még ki.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...