A Hitman-sorozatból is meríthet az új Splinter Cell

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 24.
  • Pletyka
Az új Splinter Cellről még nem sokat tudunk, ami nem meglepő, hiszen a pletykák szerint alig kezdődtek el a munkálatai, azonban sajtóértesülések szerint a Ubisoft már megfuttatta egy teszten a prototípusát.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, úgy néz ki, hogy a Ubisoft végre zöld utat adott a következő teljes értékű Splinter Cell-játéknak. Miután a munkálatok alig vették kezdetüket, nem sok részlet szivárgott ki eddig a projektről, a GamesBeat újságírója, az általában jól értesült Jeff Grubb azonban meg tudta fejelni némi plusz infóval a korábbi híreket.

Grubb ugyanis arról számolt be, hogy tudomása szerint az idei E3-at megelőző hetekben a Ubisoft a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jét és egy Splinter Cellnek tűnő játék prototípusát is megpörgette egy zárt körű teszten. Az utóbbi csak egy nagyon rövid bemutató volt a beszámolók szerint, tulajdonképpen inkább tutorialként írhatjuk le, amelyik igyekezett végigszaladni a játék összes alapvető funkcióján. Azonban így is tartogatott érdekességeket: Grubb szerint a demó keverte a Splinter Cell-szerű akciót és a 2016-ban indult Hitman-trilógia bizonyos elemeit, vagyis elképzelhető, hogy a Ubisoft ezúttal az IO Interactive munkájából is merít a fejlesztésnél.

Sajnos ennél több konkrétumot nem tudtunk meg, és az sem kizárt természetesen, hogy a fenti prototípus csak egy volt a sok közül, és nem is hagy nyomot a tényleges játékon. Ugyanakkor jó látni, hogy a Ubisoftot láthatóan foglalkoztatja a Splinter Cell feltámasztása.

A korábbi hírek szerint egyébként az új Splinter Cellt nem a kiadó montreali csapata fejleszti, és talán jövőre hullhat le róla a lepel - de erre is csak egy kicsi esély van.

3.
3.
NemecsekErno
Jó lenne, ha nem az Ubisoft csinálná..
2.
2.
Matt8888
1.
1.
KopyAti
Jó lenne, ha nem hitmenesedne el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...