A Hitman-sorozatból is meríthet az új Splinter Cell

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 24.
  • Pletyka
Link másolása
Az új Splinter Cellről még nem sokat tudunk, ami nem meglepő, hiszen a pletykák szerint alig kezdődtek el a munkálatai, azonban sajtóértesülések szerint a Ubisoft már megfuttatta egy teszten a prototípusát.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, úgy néz ki, hogy a Ubisoft végre zöld utat adott a következő teljes értékű Splinter Cell-játéknak. Miután a munkálatok alig vették kezdetüket, nem sok részlet szivárgott ki eddig a projektről, a GamesBeat újságírója, az általában jól értesült Jeff Grubb azonban meg tudta fejelni némi plusz infóval a korábbi híreket.

Grubb ugyanis arról számolt be, hogy tudomása szerint az idei E3-at megelőző hetekben a Ubisoft a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jét és egy Splinter Cellnek tűnő játék prototípusát is megpörgette egy zárt körű teszten. Az utóbbi csak egy nagyon rövid bemutató volt a beszámolók szerint, tulajdonképpen inkább tutorialként írhatjuk le, amelyik igyekezett végigszaladni a játék összes alapvető funkcióján. Azonban így is tartogatott érdekességeket: Grubb szerint a demó keverte a Splinter Cell-szerű akciót és a 2016-ban indult Hitman-trilógia bizonyos elemeit, vagyis elképzelhető, hogy a Ubisoft ezúttal az IO Interactive munkájából is merít a fejlesztésnél.

Sajnos ennél több konkrétumot nem tudtunk meg, és az sem kizárt természetesen, hogy a fenti prototípus csak egy volt a sok közül, és nem is hagy nyomot a tényleges játékon. Ugyanakkor jó látni, hogy a Ubisoftot láthatóan foglalkoztatja a Splinter Cell feltámasztása.

A korábbi hírek szerint egyébként az új Splinter Cellt nem a kiadó montreali csapata fejleszti, és talán jövőre hullhat le róla a lepel - de erre is csak egy kicsi esély van.

2.
2.
Matt8888
1.
1.
KopyAti
Jó lenne, ha nem hitmenesedne el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...