Pletyka: végre készül az új Splinter Cell-epizód

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 19.
  • Pletyka
Link másolása
Napjaink legfelkapottabb szivárogtatója, Tom Henderson most arról számolt be, hogy a Ubisoft végre nekiugrott a következő Splinter Cell-játék fejlesztésének - igaz, egy jó darabig biztosan nem látunk belőle semmit.

Durván tíz év szünet után térhet vissza Sam Fisher egy teljes értékű Splinter Cell-játékban - erről írt legalábbis a minap Tom Henderson (via VGC), napjaink egyik legmegbízhatóbb szivárogtatója. A munkálatok még alig vették kezdetüket, így egy darabig biztosan nem látunk a projektből semmit. Henderson szerint 2022-ben mutathatják be a címet, de arra is kicsi az esély.

A Splinter Cell-sorozat legutóbbi része a 2013-as Blacklist volt, amely PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra jelent meg. Habár a játék nem kapott rossz értékeléseket, a kasszáknál már nem teljesített jól: a Ubisoft ötmillió eladott példányra számított, de az első négy hónapban csak kétmillió jött össze, vagyis a kitűzött cél jó eséllyel nem jött össze. Ez azt is megmagyarázza, hogy miért tették a franciák partvonalra a szériát. 

Azóta Sam Fishert vendégszerepekben láthattuk csak, továbbá készül egy VR-játék is a témában. Ezenkívül a Netflixen láthatunk majd egy animációs feldolgozást a kedvencünkből.

11.
11.
DarkCrash
#10: Szerintem nem lesz olyan mint az első 3. Tuti elcseszik majd egy OW világgal. :( Egyszerűen nincs igény a csőjátékokra. Mindennek is OW-nak kell lenni.
10.
10.
Kisjack241
Remélem olyan lesz mint az első részek, nem olyan mint a Blacklist. A Pandoráig nagyon szerettem! Még a 2D-verziókat is sokat nyomtam, Nokia N-Gage telón meg PSP-n.
9.
9.
crytek
#8: Prince-et elvették azoktól akik addig csinálták ,mert nagy volt a sírás. Azt hogy mennyire nyúlnak hozzá az új fejlesztők nem tudni. Ha alapoktól akkor jövőre se fog megjelenni szerintem. Ha csak cicomázzák még simán megjelenhet.
8.
8.
Darksiders84
#7: De csak úgy eltünt vagy csak én maradtam le róla kb mint a Beyond Good and Evil 2 amiről semmit nem mondanak csak hogy lesz majd valamikor .
7.
7.
crytek
#6: Készül a remake. Egy rész nem elég?
6.
6.
Darksiders84
Részemről is jöhet !
Viszont mi a helyzet a Prince of Persiaval ?
5.
5.
crytek
#4: De nem arra épült only..hanem egy opció volt..szóval ne változtassanak semmit.
4.
4.
Zuzmo
#2: Több korábbi részben is volt co-op.
3.
3.
Unknown
#2: Majd lesznek szinkronizációs pontok meg gyüjtögethető biszembaszok ha már Ubis single :D
2.
2.
crytek
Csak ne vigyék el gyökér multis coopos irányba. Full jó ez only singlenek
1.
1.
Matt8888
Ideje volna látni valamit pláne ilyen sok idő elteltével.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...